Отзиви от клиенти за Хотел Астрея***:
Всички оферти
Страхотно място.
Още преди пристигането, персоналът беше изключително отзивчив и любезен. Харесаха ни стаите, спа центъра и ресторанта. Храната е много вкусна и разнообразна. Благодарим специално на Боби ,Иво и Стефи (от ресторанта) за отличното обслужване, което направи нашата почивка незабравима. ❤
Занемарен провинциален тризвезден хотел. Подходящ за хора търсещи ниска цена и без претенции за качество на храната, обслужване и материална база.
Персоналът беше любезен и отзивчив. Храната, разнообразна и вкусна. Но има доста пропуски в хигиената. Навсякъде беше добре отоплено. Водата в басейна е най-топла сутрин.
Пълно разочарование!!!Хотелът му липсва организация, пълен хаос в ресторанта,храненето вечер на две смени (евтина и некачествена храна,до където стигне)!!!Спа центъра долу постоянно препълнен не отговаря на брой места настанени в хотела!Басейна пълен , часове спа процедури на късмет!Няма да повторим!НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
Хигиената не им е добре.Първия ден водата в басейна беше хладка.Вентилацията на басейна е под всякаква критика не можеш да видиш кой е срещу теб.Във рецепция където е детския кът е ужасно студено.Вечеря се на групи ние бяхме до 20 часа и трябва да ставаш и да си лягаш.Храната не им е хубава неможе да си поръчаш нещо друго за хапване.Няма да повторим. Във ресторанта също беше студено 2 вечери.Общо взето за нас не си заслужава
Всичко беше прекрасно, единствено басейна не ни устрои от към страна, че е по-малък и че е на приземно ниво.
Стаята беше чиста, спа центърът също. През седмицата имаше достатъчно място във вътрешния басейн. Персоналът е мил, любезен и отзивчив. Външният басейн беше затворен, въпреки че е включен в офертата. Храната беше еднообразна и не си струва. Набляга се на пържено и евтино месо. Вегетарианците да разчитат само на салата.
Стаите и настаняването е добро.
Ресторанта е отвратителен, когато всичко е на блок маса и дойдеш малко по-късно нямаш голям избор: зеле с ориз или салата със зеле защото не е останало и не се допълва. Последната вечеря беше най-лошата разделиха ни на две групи новодошлите първа група, а тези които са по-отдавна втора и каквото остане и ако е топло.
Не съм някакъв махнаджия но все пак си плащам за да съм тук.
Покажи още ревюта