Отзиви от клиенти за Солни стаи Медисол:
Всички оферти
Много съм доволна от бамбуковият масаж. Усетих гърбът си наистина отпуснат и раздвижен. Масажистката е изключителен професионалист.Обстановката е спокойна и приятна.Часовете се спазват точно. Ще посетя отново за масажа с вулканични камъни. Определено препоръчвам.
Масажът с бамбук беше СТРАХОТЕН ! Имам две бебчета вкъщи и вече не помнех от кога не съм си усещала гърба и кръста , но след масажа съм като нов човек :) Нямам търпение да пробвам и този с вулканични камъни. Определено бих дошла и без ваучер.
Много съм доволна от масажа, заслужава си цената.
Препоръчвам! Страхотни професионалисти! Със сигурност ще посетя отново.
Ати 5
Масажа с вулканични камъни беше много добро решение за мен.
Страхотно отношение и професионализъм.
Много внимателна масажистка.
Много приятна атмосфера.
Такъв релакс и комфорт скоро не бях изпитвала. Пренесе ме в един по “лек” свят :)
Благодаря Ви много!
Препоръчвам!
Пак ще Ви посетя
Успех!
Много приятна и уютна обстановка! Масажът с вулканични камъни беше отпускащ и успокояващ, останах много доволна!
Беше частичен - гръб, крака до глезените и ръце до китките. Завършила съм масажни терапии в НСА и знам много добре, какво означава масаж на цяло тяло - това за което платих. След масажа ни плашиха колко сме зле и как ако не започнем да ходим редовно на масажи ще ни боли зверски...пълни глупости
Мая 5
Възхитена съм от професионализма, с който работи козметичката и съветите, които дава; от вниманието и от прекрасния резултат. За първи път си купувам и от препоръчаната козметика, която ми се отразява страхотно!!!! Препоръчвам и пак бих отишла!!! Прекрасна работа!!!
Перфектно почистване, отлична хигиена, мило обслужване, насочване за типът кожа и грижа за нея . Препоръчвам да отидете и да се оверите в професионализма .
Ани 5
Отлично обслужване, приятна обстановка, любезен и компетентен персонал - продължавайте все така!
Покажи още ревюта