iliqna 5
Много хубаво място за почивка пак ще го посетим.Вилата е заобиколена от борове. Място за хора който обичат тишина. 💯
Много сме доволни. Мястото е красиво, сред иглолистна гора. Беше спокойно,тихо и много приятно. Домакините много любезни.
Втора поредна зима отсядаме на "Шишарка". Чудесно място , насред борова гора, топло и уютно. Стайте за просторни подходящи са за семейства с деца. Пистатата на Мальовица е на 15ина минути.Препоръчвам !
Много хубаво място, в сърцето на планината.
Уютни и топли стаи, любезен домакин. Престоят ни беше невероятен , закуската беше много хубава.
Чудесно място за пълноценна почивка в планината.
Galya 5
Много сме доволни от престоя си. Бяхме 4 дни в началото на януари, 2 семейства с деца. Уютно и прекрасно местенце, наоколо красива борова гора. Приветливи и гостоприемни домакини. Вкусна храна. Топли, чисти и просторни стаи. Възможност за разходки - хижи Мечит и Мальовица, еко-пътека Бели Искър, Боровец. Благодарим за чудесното изкарване! С удоволствие бихме дошли отново!
Много хубаво и спокойно място, ако уцелите без шумни компании. Наоколо борчета, възможност за правене на барбекю. До година ще има и сауна. Само една забележка към господаря, закуска трябва да е по-добра, и поне 2 мангала.
Много сме доволни дойдем още. Благодаря за гостоприемство!
Много сме доволни! Чисти и удобни стаи, просторен двор - рай за децата, любезен и щедър домакин, вкусна храна, големи порции.. Още от портала те посрещат сърдечно, дори има камък с форма на сърце ? Благодарни сме на персонала за вниманието, с което ни накара да се чувстваме като у дома си ?
Стаята беше нормално оборудвана за кратък престой. Нямаше чаши, но това лесно се поправя. Не ни допадна това, че не ни дадоха ключ. Беше ни обяснено, че туристите ги губят. Поради тази причина компютъра и някои други неща трябваше да пътуват с нас.
Закусвахме два пъти и се отказахме. Първия ден ни сложиха по две мекици, втория по две пържени филии и нищо друго, без чай или кафе. Във ваучерите пишело каква е закуската. Прочетох пак условията, пишеше "домашно приготвена закуска".
Mincho 5
Останахме много доволни от базата, чистотата, топлината и храната! Дори и домашният ни любимец остана много доволна.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)