Yordan 5
Хотелът е нов, чист и уютен. Спа центърът е на ниво. Има ресторант, който е на разположение през целият ден, храната е добра. Обслужването е на ниво. Чудесно място за 2, 3 нощувки.
Чисто и уютно.Добро обслужване .Хлъзгав под в банята е единствената ми забележка.
Срахотен хотел, облужване, чистота, вкусна храна, и релакс. Персоналът към хотела, включително и на рецепция са много мили, а към ресторанта са невероятни. Ще го посетим отново и препоръчваме горещо на приятели. Бъдете здрави и все така мили и слънчеви. Поздрави от Варна.
Любезен персонал, централна локация, закуска на блок маса с достатъчно избор и добро качество, нов хотел с чисти и добре обзаведени стаи. Басейнът е малък и е 90см дълбок, по-скоро е изцяло за спа, отколкото за плуване. На интервал се включва и струя за масаж. Парна баня за около 6-8 човека. Сауната и тя толкова голяма. Пред хотела има детска площадка, а срещу него супермаркети, които работят до късно дори и през уикенда. Сладкарница - наблизо. Много доволни останахме, бихме се върнали отново!
Останахме изключително доволни, както от чистотата, атмосферата и храната в хотела, така и от отношението на целия персонал. Най - искрено и сърдечно благодарим на Исмаил - млад и интелигентен сервитьор за отзивчивостта и вниманието! Препоръчвам мястото за истински и пълноценен отдих!
Страхотно място за почивка-нови и чисти стай много любезен персонал
Липсва асансьор, много слабо налягане на водопровода и много шумен персонал.
Страхотно място! Чисто, приятно, просторно с прекрасен и любезен персонал
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)