Отзиви от клиенти за Семеен хотел Къщата:
Всички оферти
Не бих отишла повече там и не бих препоръчала на приятели
Стрхотно място за почивка! Усмихнат и любезен персонал
Ваучера беше за подарък. Останали са изключително доволни.
Тихо, спокойно място с красива гледка, хубава храна и внимателен домакин. Всичко за една чудесна почивка. Благодарим на домакина и на Грабо за добрата оферта.
Обстановката е спокойна, храна е многоо вкусна, стаите са чисти, обслужването на ниво, цените са нирмални, но най-много ме впечатли кафето - перфектно. Единственото за сега място за почивка , където с удоволстие си пиех качествено кафето. Със сигурност ще го посетим и без ваучерите.
Благодаря за гостоприемството! Страхотно си изкарахме! Тихо, спокойно и красиво е при вас. Стаите са хубави, чисти и прохладни. Кухнята е страхотна. Храната е вкусна и достатъчно , за да се нахраниш. Обслужването е на необходимото ниво. Басейна е чист и достъчно голям ,за да се разхладиш и да поплуваш в
лятната жега. Вижда се,че всичко е направено с много любов и желание. Благодарим, много! С радост ще повторим, отново! :)
Осигуреният паркинг не е никакъв паркинг, спирате си колата на улицата! Ако имате късмет може да е пред Къщата, ако не - където намерите място по улицата.
Супер! Много внимателни и усмихнати собственици, без натрапчивост от тяхна страна. Очаровани сме от посрещането, подредбата в стаята, чистотата, спокойствието. Храната също беше много вкусна! Желая на собствениците успех в този не лек бизнес, сигурна съм, че който е бил там веднъж, ще отиде и втори път, ние ще го направим със сигурност!
Мястото е стахотно,вежливи и учтиви стопани приподатае вълшбна,Всичко беше много добре с изключение на басеина.нито беше пълен нито топъл.И въпреки това си изкарахме страхотно
Покажи още ревюта