Не бих се върнала отново. Много близо е до плажа, това е единствения плюс. Храната, която е към ваучерите е изключително малко и не е разнообразна никак. За едно дете може би ще е достатъчна, но за големи хора - не. А ако решиш да си поръчаш нещо допълнително ти се изчаква чакането - сервитьорите са много бавни. Като цяло държанието на собствениците и на персонала не е от най-доброто. Стаите са долу-горе прилични, като изключим тук-там някои посчупени и непоправени неща.
Liliq 1
Още ли не са я затворили тази дупка?!
Хотела предлага прилични условия стаите са в добро състояние, но хигиената, обслужването и храната са на много занижено ниво
Много сме доволни от обслужването и обстановката. Изкарахме една незабравима почивка. Хотелът е на 50 метра от плажа и беше много удобно.
Хубаво място,до морето точно. Хората бяха свестни и добри и готвеното беше вкусно.Само не ми хареса,че стаята ми беше малко мръсна и се наложи да почистя като отидох, както и че яденето беше прекалено малко за тези пари и нямаше нищо за пиене. Пише,че всички стаи са с изглед кйм морето,но не е вярно
vania 5
Перфектно,прекарахме цялото семейство.
Липса на хигиена. Посрещането е нямам думи, рецепцията липсва, защото служи за склад на фризер за сладолед и чадъри.Стаите не се почистват, тоалетната не се зарежда с консумативи, част от леглата са със счупени механими на матраците. Втори път не бих го посетила при тези собственици.
Обслужването е ужасно! Хигиената също не е на ниво!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)