Любезни домакини, близо до плажа и приятна храна.За съжаление до тук се изчерпват плюсовете.Стаята беше мръсна,с обелен балатум,в мивката в банята имаше пясък,когато се настанихме.Вратата на банята не се затваряше.По чаршафите имаше петна.Няма комарници, съответно или спиш на климатик,или приютяваш всякакви гадинки.Най-неприятно беше,че пише,че цената включва Паркинг,а всъщност колите се нареждат в редица и трябва да си оставиш ключа на рецепцията,за да могат да ти местят колата.
Всичко беше на ниво.Бяхме удостоени с невероятно внимание от страна на домакините.Благодаря.
Прекрасно обслужване, чистота, приветливи домакини. Хотелът е близо до плажа, храната много ни хареса. При удобен момент ще дойдем пак.
Изключително сме доволни от мястото, домакините, храната бе прясна и вкусна. Имаше и детски кът, в който детето си играеше докато ние хапвахме. Басейнът бе чист и водата не беше ледена. Плажът пък беше много близо. ?
1 нощувка пълен кошмар!Чаршафите къси и се местят от леглото, възглавниците стари и смачкани ,на единия горен чаршаф кръв!!!
Стаята широка, добре обзаведена, банята с вана
Топлата вода се изчерпа, от останалите гости в хотела, чакаш да загрее бойлера ...Водата на басейна студена!Паркинг нямат, а пътека, остави си и ключа да ти разхождат цял ден колата!!! Имат вариант на общинския паркинг, получихме талон катоизвинение за да оставим там колата ни!Персонала невъзпитан, отг при проблем хаха
Tanya 5
Много хубав хотел с невероятно любезен персонал.Грижат се за комфорта на гостите си.Препоръчвам!!
Много любезни домакини,хубави условия за семейна почивка.
Много сме доволни от престоя в хотела. Беше ни за пръв път, другата година ще повторим
Elena 5
Много мили и любезни домакини, които
се стараят гостите на хотела да се чувстват добре. Благодарим ви за спокойната и приятна почивка. Пожелаваме ви успешен сезон!
Доволни сме от посрещането,храната и обслужването.Плажът е на 5 Мин.пеша.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)