ХОТЕЛЪТ Е С НУЛЕВО НИВО НА ХИГИЕНА ПОРАДИ ЗАЕТОСТТА НА ДОМАКИНИТЕ, НИТО ИМАХМЕ ПОСРЕЩАНЕТО НА НИВО,НИТО ОБСЛУЖВАНЕ,ПРЕДПОЧИТАХА СТРАНИЧНИ КЛИЕНТИ ПРЕД ХОРАТА СЪС ВАУЧЕРИ,КОИТО ЧАКАЛИ С ЧАСОВЕ ЗА ВЕЧЕРЯ!!!ИНАЧЕ СЕЛО БАНИТЕ Е СТРАХОТНА ДЕСТИНАЦИЯ,НО НЕ И В ХОТЕЛ "БЯЛАТА КЪЩА"!!!
Доволти сме от обслужването в семеен хотел Бялата къща. Стаята беше чиста,кърпите също,макар и малко стари, храната като количество беше достатъчна, минералтата вода във ваните беше достатъчно топла.
Много,много зле.Ако почна да пиша цяла книга ще излезе
Повече никога няма да стъпим на това място. Всичко е под всякаква критика. Офертата е изключително примамлива, но никога повече на това място. Няма да ви казвам, че за вечеря имаше кренвирш. Не може да си поръчаш нищо от менюто,няма кой да го направи. Много жалко, защото базата има потенциал. Не правете грешката да отсядате в Механа Бялата къща. От 5 платени вани на човек, не ползвахме нито една.За вечерята се чакаше по час и половина докато ти я донесе(собственика) персонал няма.
Ivanka 3
Малко насила се случваше всичко, да се чувстваш виновен, че ги караш да работят.
Ползвахме пет нощувки с лечебни вани,които прекарахме добре.Единствената ми забележка е мудното сервиране на закуската и вечерята,голямо чакане.Вечерята също така да е малко по-разнообразна.За пет дена ни спукаха от скара,то не бяха шницели,кюфтета,кебапчета,кремвирши.Все пак сме в Родопите,един родопски боб между скарата би бил доста добре.Иначе количеството на храната беше голямо.
Чудесно е за хора които предпочитат спокойствието, чистия въздух и красотата на природата!
Преди 4 години ползвахме услугите на този хотел,останахме доволни и решихме отново да го посетим.Меко казано сме разочаровани.Когато отидохме в хотела имаше леко топла вода ,на другия де беше студена,когато си тръгнахме,хотелиерът ни каза,че там в общия коридор имало ключ за бойлера.Мисля,че е редно той да го включи,или при настаняванетода ни каже да го включим.По отношение изхранването ни каза:закуска след 7:30,вечеря след 19:00.Първата закуска в 8:00 ни каза малко да се разходим.За съжаление .
villi 5
Страхотно хотелче и супер обслужване и изрядна чистота..Препоръчвам го на всички това лековито и уникално място?
Много гостоприемни и топли хора. Храната беше много вкусна.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)