Създаден през есента на 2020 година в морския град Каварна, магазин за цветя и подаръци Сърдечни работи има една основна цел - да прави света на своите клиенти, техните близки и обичани хора по-цветен, по-шарен, по-красив, по-добър и по-сърдечен.

Преведено от турски език "Gönül işleri", името на магазина означава "Сърдечни работи" и цели да подчертае каква е нашата визия и усещане за живота и работата ни. Да работиш всекидневно с цветя и хора, които обичаш е най-прекрасната работа на света, а ние от своя страна сме малък семеен бизнес, в който работят, творят и се забавляват заедно две поколения на едно модерно българско семейство, което е заобиколено от цветя и ги обожава.

Така ние комбинираме опита на по-възрастните, с креативността на по-младите и предлагаме уникални флорални решения, специално предназначени за различни поводи, като например:

• Рождени и именни дни, всякакви лични поводи;
• Романтични поводи, сватбени събития;
• Аранжировки от живи цветя в кутии, в кошници, в различни и оригинални съдове или в букет;
• Цветя в саксия и аранжировки със засяти цветя в съд;
• Опаковане на подаръци в съчетание на цветята, които искате да поднесете за повода;
• Доставяме и поднасяме вашето послание към любим човек.

Богатата ни фантазия и любов към детайлите, са трудни за заснемане и възможността да пресъздадем всички наши творения, в онлайн магазина е ограничена, затова не се притеснявайте да се свържете с нас по един от описаните начини и ние с удоволствие ще направим нещо специално, за вашия повод на достъпна цена, с което да впечатлите и да бъдете незабравими.

За ваше улеснение предлагаме и възможността да го доставим лично, на посочен от вас адрес, в рамките на град Каварна, Шабла и Балчик или да го изпратим от Ваше име, до всяка точка на страната с помощта на куриер.

Работим неуморно 7 дни в седмицата. При нас може да се порадвате на красиви цветя, да послушаме заедно музика, да пием по чаша кафе или просто да побъбрим, но при едно единствено условие - да вземете с Вас, на излизане от сърдечния ни магазин, доза добро настроение и усмивки - напълно безплатно.

Сърдечни работи участва в Grabo.bg от 01 Декември 2023

Прочети още
Oще подобни места
4A Natural ул. Васил Априлов 14 или с доставка
5.0
Комплекс Трите кестена село Камен бряг, ул. Пета 2
5.0
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)