Отзиви от клиенти за Салони за красота Поля:
Не съм доволна! Ноктите ми след този маникюр с "гел лак" започнаха да се чупят и нацепват още на третия-четвъртият ден и до 2 седмици не остана нито един цял нокът! Покритието/лака явно не е качествен или нещо в процедурата има сбъркано!
Maria 1
За жалост "медицинският" педикюр нямаше нищо общо с медицински, а за мизерията в салона по-добре да не говорим. Пълна трагикомедия! Ама за 28 лв толкова.
Много добро обслужване и направен качествен педикюр!
Любезно отношение, професионална работа
В този салон всички са неадекватни. Не препоръчвам.
Не съм доволна от медицинския педикюр. Наложи се да изчакам 40 мин, след като си бях запазила час, хигиената беше под всякаква критика и педикюристката Боряна беше много некомпетентна.
Претрупа ме. Не ме лакирха до кожичките. Лакът ми изглеждаше на 2 седмици след излизане от салона. Не бих повторила и не бих препоръчала.
Не съм доволна от маникюр с гел лак.Много стара техника,счупено бюро,мръсно.Невъзпитана и груба жена,имаше болка,непрофесионално.Изгуби ми два часа и половина без да успее да направи две декорации.Не ме поздрави при влизане и не ме изпрати,а ме остави с мръсни ръце.
Това място изобщо не го препоръчвам. Бях на предикюр там цялата обстановка беше доста мизерна момичето ,което ме посрешна беше много неотчива една руса жена ,която ми направи и педикюра инструментите изобщо не бяха стерилни , пилата беше от тези мъничките металните който всички имаме вкъщи!!!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)