Отзиви от клиенти за Рубина Травел:
Всички оферти
Невореятен екскурзовод и шофьори и пътуване до Одрин на 19 май! - Само следващият път да оставят повече време за синия пазар!
Страхотно преживяване! Екскурзията беше много добре организирана, а екскурзоводката беше перфектна!
Като цяло останах относително доволна от екскурзията, но бих препоръчала на фирмата да си сменят екскурзоводката - скучна, досадна и деспотична жена, която очаква хората да ѝ се подчиняват, да я следват безприкословно и да пазят тишина.
Страхотен екип всичко беше повече от прекрасно !
Отлична организация. Много сме доволни от целия екип - организатора, екскурзовода и шофьорите. Прекрасно беше!
Много добра организация. Чудесни екскурзоводи. Отново бих предпочел услугите на Рубина Травел.
Всичко беше чудесно! Благодарности на екипа!
Хората за които беше предвидена екскурзията, бяха много доволни и очакват нови оферти.
След закупуване на ваучерите (3 и 4), отидох във фирмата с цялата си медицинска документация и попитах спазва ли се условието, че местата се заемат според реда на закупуване на ваучерите. Много любезно ми обещаха,че ще бъда настанена на първите места. Не е моя прищявка, инвалид съм със сериозен здравословен проблем. При качването в автобуса се озовах в дъното–36 място. С предимство се оказаха колежки, приятелки... През цялото време се чувствах много зле и денят ми беше провален.Жалко и тъжно..
Много сме доволни от екскурзията.Организацията беше много добра.Успяхме да видим много за кратко време.Благодарим на организаторите.Екскурзоводката беше много любезна ,също и на шофьорите,които ни прибраха живи и здрави.Бих препоръчала на приятели .Направихме страхотни покупки.
Покажи още ревюта
За 2820 дни публикувахме 124226 оферти, които се разграбиха
5 965 314 пъти, спестявайки 127 658 74192 лв на 529 371 грабомани!