Отзиви от клиенти за Рубина Травел:
Всички оферти
Ако имате годишнина - ще ви вземат парите с лъжа в очите и ще ви я развалят. Предположих лъжата и от обида не заспах, явно ще е тежък ден. От години не бях пътувал с тия. Преди отношението беше сърдечно и винаги се качвахме от спирката пред Автогарата. Този път заедно с управителя ме лъгаха как ще минат...през Вятърната мелница. Изрично ги попитах пак...гледаха в земята. Да мъкна тежки чанти и да бучат по телефона, че само мен чакат...да минат пред Автогарата...аматьорски номера. Има други фирми
Изкарахме си една страхотна екскурзия и преживяване.
Много добра организация - съобщението по вайбър за номера на автобуса и часа за тръгване, изключително добре подготвен и много интелигентен екскурзовод Александър Шопов. Много приятна екскурзия и много благодаря за добре прекараното време!
Чудесно беше в гр. Елена! Срещнахме се с 94 годишната стопанка на къщата в която сме живяли през 1963 година.
Доволни сме от организацията на екскурзията.👍🌍🌞🚐
Бяхме част от едно дневната екскурзия до Равадиново и съм изключително щастлива да споделя, че беше много приятно извиняване. Специални благодарности към нашият гид, който с изключителна ерудираност ни запознаваше с много интересни детайли и информация за посещаваните места, както и за тези покрай които преминаване с автобуса.
Рядко срещан професионалист.
Ще ви посетим отново. Поздрави!
Много добре организирана екскурзия.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)