Отзиви от клиенти за Royal Clean:
Всички оферти
Пълна загуба на пари. Нищо общо с истинското почистване на климатик.
Чудесно бяха почистени.Доволна съм.
Изключително доволна съм от обслужването на Роял Клийн. След почистването на двата ми климатика - работят като нови. Матракът стана по бял от сняг. Дамаската на колата ми е идеално чиста и мирише прекрасно. Направих си абонамент за почистване на климатиците, за да съм спокойна за следващата година.
За качество" изобщо не иде реч!!! Помпи с вода и четка на фона на предлагана услуга с професионална прахосмукачка - смешно!!! Локвички с вода след " тупане и пране" по пода - не професионално!!! Не си заслужава хабенето на дъха да задавам въпроси, и да се изнервяме взаимно с предлагащия услугата!!!
Ivan 5
Много добра и професионална работа!
Изключително доволна съм. Дамаската ми е като нова! Мирише на чистичко, бях обслужена с усмивка и чудесно отношение! Определено препоръчвам и задължително ще използвам услугите отново!☺️
Благодаря на Роял Клийн за уважението към клиента и към дома, коректността и професионализма. Перфектно почистен климатик, който работи след намесата Ви като нов. Горещо препоръчвам фирмата на всички бъдещи клиенти!!!
Професионално,бързо, качествено. Останах много доволна. Климатикът ми изглежда и работи като нов. Изпирането на матрака и дивана също прекрасно. Определено препоръчвам.
По добре си хвърлете парите през прозореца , от колкото да си намокрите седалките с идеята че са изпрани.Момче с пръскалка и стара прахосмукачка ви прецаква
Покажи още ревюта