Очаквам номера на автобуса тръгващ от София на 12.06. в 23ч. -пристигащ в Пловдив
Ivanov 5
Благодарим на Рикотур за екскурзията до Букурещ, Синая, Бран и Брашов през празничните дни на 24-26 май 2024. Екскурзоводката Светлана е с изключително богати енциклопедични знания и подход да ги представи по интересен и интригуващ начин. Обгрижваше групата с внимание към всеки един през цялото време. Шофьорът Венци издържа професионално на натоварения трафик и множеството задръствания, които няма как да бъдат предвидени и избегнати. Хотелът е добър за категорията и цената и с любезен персонал.
24-26.05- Румъния. Прекрасна екскурзия с много богата програма.Екскурзоводът Светлана е енциклопедия, знае изключително много. Накара ни да се почувстваме част от всяка забележителност. Автобусът беше комфортен, а шофьорът изключително внимателен и любезен. Пътувахме с дете на 4 години и изобщо не усети пътя. Хотелът беше приветлив, персоналът много любезен и внимателен, а храната уникално вкусна!
Препоръчвам, освен дестинацията, така и фирмата организатор!
Благодарим за страхотното преживяван
Най-зле организираната екскурзия, на която сме били. От София до Букурещ, с посещение на СПА комплекса Therme, пътуване около 5-6 часа, 19 човека навряни в малко бусче, тип маршрутка, с точно 19 места и 20тото за екскурзовода Таня. Тази жена е най-неподходящия човек за тази работа, гонеше се само и единствено да се стигне до мястото, защото ни е по програма, а дали ще видим нещо, няма никакво значение. "Имате 1 час...., имате 45 минути". Шофьора няколко пъти се загуби. С Рикотур никога повече.
Обслужването е на ниво!Отзивчиви и любезни са.
Офертата е добра, но още не сме я ползвали.
Едно наистина-прекрасно приключение! Много добра организация, перфектно обслужване в хотела, много чисто и приятно. Екскурзоводката беше прекрасна - разказа и ни показа всички забележителни места. Дори ни разходи на места извън програмата, известни с история и архитектурни забележителности. Аз съм много доволна от всичко! Трансилвания си заслужава! Много красива природа и забележителности. Благодаря.
Във връзка с проведена предколедна ексурзия до Букурещ бе направена много добра организация от екипа. Екскурзоводката Поли и шофьора Кирил се постараха пътуването да бъде изключително приятно и полезно. Съобразиха се с желанията и капризите на всички и осигуриха възможност за посещение на всички забележителности по маршрута. Бяха много внимателни и любезни
Повече никога няма да пътуваме с тази фирма, няма никаква организация и нормално отношение с туристите. Представителя на фирмата се държа нагло, надменно, безотговорно и вулгарно със всички пътуващи. Веселка Петкова представител на фирмата Рикотур
Микробусът, с който пътувахме беше много удобен.
Екскурзоводът - коректен и отговорен човек.
Единственото, което не ми хареса беше забавянето и отлагането на екскурзията поради липса на хора, но все пак фирмата се постара да събере хора и да осъществим пътуването. Благодаря.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)