Nenko 5
Прекрасно място ! Красиви коне и отзивчив персонал . Много сме доволни !
Nevena 5
Страхотно съчетава хармонията на природата с нравствеността на човека. Незабравимо изживяване, искрено благодарим и силно препоръчваме. Невероятно място <3
Stefan 5
Красиво място, където времето е спряло. След 15 минути престой се отърсихме от градския стрес и започна невероятно преживяване. Посрещнаха ни гостоприемно и топло, нищо общо с деловия хотелиерски стил. За един ден намерихме нови приятели, с удоволствие ще посетим отново. Кухнята им е страхотна!
Не знам кое беше най-хубаво от цялото преживяване - професионализма, с който ни посрещнаха, отношението, което видяхме към конете, невероятно красивите гледки, на които бяхме свидетели... Прекрасно място, с прекрасни хора и прекрасни коне. Благодарим Ви, че ни дадохте това изживяване.
Незабравимо преживяване! Препоръчвам! Хотелчето е на спокойно място, с красива гледка. Инструктора създаде приятелска атмосфера и конния преход въпреки че бяхме абсолютно начинаещи беше едно приятно предизвикателство, което пак ще повторим.
Melani 5
Уникално изживяване за всеки, който обожава природата и животните! Гледката е невероятна, въздухът е изключително зареждащ, а инструкторът е чудесен професионалист, много усмихнат и позитивен човек. Препоръчвам на всеки, който желае да се откъсне за малко от всекидневието!!!
Mariq 5
Едно уникално изживяване с много емоции! Кончетата са много спокойни и мили. Инстукторът е професионалист и обръща много внимание на всеки. Разходката ни включваше преход из природата с невероятна гледка, която лесно спира дъхът на всеки !Препоръчвам на всички, които обичат природата и животните!
Покажи още ревюта