Прекрасно обслужване, много старателно момиче и професионалист!
Добре направен маникюр, издържа повече от две седмици. Малко лежерно отношение от страна на маникюристката, не разбрала цвета, нямала този цвят. Трябва малко по-сериозно отношение от нейна страна, иначе качеството на работа ми допадна.
Мила и любезна маникюристка.Само дето още първата вечер ми се отчупи парченце от рисунката..Но мисля че това на всеки може да се случи.Ще видя и другите нокти колко ще издържат..За сега,
това е което мога да кажа
Закъсня с 20 минути, накълца ми кожичките и текна кръв, направи ми проблем защо съм искала да сменя цвета, при положение, че тя сама си ги избра, без да ме пита дали ми харесват или не.
Перфектно обслужване. Ноктите ми са изцяло преобразени след ноктопластиката. Жалко, че не живея във Варна, за да ползвам услугите на Рамона постоянно. Силно препоръчвам!
Много съм доволна! При толкова чупливи нокти никога досега не ми е издържал гел лака повече от 2 седмици! На 16.07. Бях при Рамона и вече 3 седмици не е мръднал!!! Със сигурност ще отида отново при нея! Работи качествено и бързо!
Експедитивно, внимателно отношение към клиента. Доволна съм. Вежливо отношение и много приятна обстановка в салона
Много приветливо момиче и ноктите станаха невероятни! Благодаря
Страшно съм доволна, момичето работи изключително бързо и се справя страхотно!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)