Отзиви от клиенти за Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб:
Всички оферти
Всичко беше на високо ниво. Храната много разнообразна и отлична, анимацията забавна, алкохола приличен, стаята широка и удобна. Персонала е основно от украински бежанци, но не се натрапват и са незабележими, а когато са, са учтиви и усмихнати.
Само 2 минуса: Водата във вътрешният басейн беше хладка - 27°С и имаше предизборно мероприятие на ГЕРБ, като хотела беше пълен с негови активисти и членове от Силистра. Притеснявах се, че ще слушам тъпи предизборни агитации, но за щастие те отсъстваха.
За да почиваш в този хотел, трябва да знаеш руски език. Това за нас не беше проблем, но за някои гости си беше затруднение. Настаняваш се след 14 ч. Храната и напитките до вечерята с доста, доста посредствено качество. Обслужването в СПА центъра, ресторанта и около басейните- с голяма досада. Паркингът на цена 20 лв не е за 24 часа, а до 13 ч. Практически невъзможно да се възползваш от обяда си при напускане на хотела. Междухотелските пространства по пътеката към плажа занемарени и мръсни.
Много добре беше за тези пари
Отлично организиран персонал, всичко беше на очакваното ниво, перфектни условия, определено ще се повтаря при възможност.
Страхотен хотел.Останахме изключително много доволни от всичко.Управители и персонал на ниво.А храната във изобилие и много вкусна.Ще го посетим отново.Благододарим ви за всичко.
Чудесен хотел, приветлив персонал и отлична кухня! С удоволствие ще го посетим отново!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)