Отзиви от клиенти за Планета Хера:
Всички оферти
5
Благодаря ви от сърце за страхотния купон!
Мили, старателни и внимателни към децата аниматори! Децата бяха доволни!
Втора година използваме вашата агенция, но нито веднъж не видяхме от вас обещаната украса, банер, името на детето и подаръка от всички дечица, който го подготвяте за рожденика. Не описвайте неща, които не предлагате. Не подвеждайте с информация. Игрите, които се играха бяха 2-3. Нищо особено.
Доволнисме от аниматора-възпитано, усмихнато и енергично момче. Забавлява децата, като им организира забавни и разнообразни игри. В офертата пише че, има украса, маски и костюми, но такива нямаше. Това е единственият минус.
5
Невероятен празник беше! Баткото си игра с децата през цялото време и създаде много настроение и забавление. Всички деца и рожденника бяха доволни и щастливи. Благодаря много на Хера за празника и със сигурност отново ще се видим!
Разочарована съм от предоставената услугата.Момичето дойде без описанат в ваучера украса.Поради дъжд се наложи да се съберем "на сухо" под беседка,а "каката" така и не пое никаква инициатива да заинтригува децата с нещо(да попеят,пляскат),а кротко изчака да изтече предвиденото време и да си тръгне.
Голямо забавление за рожденника и неговите гости.Благодарим на аниматора.До следващи срещи.
Нямам забележки! Децата се забавляваха много
Покажи още ревюта
За 3461 дни публикувахме 179 895 оферти, които се разграбиха
7 608 345 пъти, спестявайки 150 510 788 лв на 633 902 грабомани!