Отзиви от клиенти за Парк-хотел Орлов камък:
Всички оферти
Мястото е красиво, хотела е добър. Доволни сме!
Мястото е тихо, уютно, чист въздух и услижлив персонал. Ние пристигнахме в снеговалеж и беше много приятно вън 1 градус , а вътре басейнът 35-36С Има детски кът няколко , май са полуизкуствени, езерца, което е хубаво.Храната е добра макар поради пандемията да се налага да се хранкм по стаите и да не могат да разнообразяват.Сауната е малка, но достатъчна, има турска баня.Басейните не са градени, но не е проблем. Водата е топла, но можеше да е малко по-чиста.Минусът е пътя до хотела - много дупки
Идеално местенце за непретенциозни хора
Останахме много доволни от престоя в парк-хотел "Орлов камък". Спокойно място за отдих, чудесно отношение, добра и разнообразна храна. Ще го посетим отново!
Много топло и уютно е в хотела. Водата в басейна е топла. Храната от сет менюто е една и съща,просто трябва да си изберете различен обяд.за да не ядете едно и също. Иначе всичко поръчано от менюто е вкусно и приготвено на момента.
Благодарим за прекрасното обслужване, милият персонал и невероятната атмосфера. Със сигурност ще ви посетим отново в най-скоро време!
Хотелът би бил приятно място, но със сигурност базата е много остаряла и се нуждае поне от освежаване. Но за непретенциозна почивка става. Водата в басейна е топла и спа центърът е ок за размера на хотела.
Прекрасно, топло и уютно място. Никакви забележки!
Покажи още ревюта