Отзиви от клиенти за Парк Хотел Камчия**:
Всички оферти
Galia 1
ПОПАДНАХ В СТАЯ, КОЯТО БЕШЕ РЕЗЕРВИРАНА ПРЕДИ ДНИ - С МРЪСНИ КЪРПИ И ЧАРШАФИ, НЕ ПОЧИСТЕНА ОТ ПРЕДНИТЕ ГОСТИ, ОСВЕН ТОВА И МРЪСЕН БАСЕЙН!! ЩЕ ДАМ ЕДНА ЗВЕЗДА САМО ЗА ХРАНАТА!!
Отлично обслужване, вежлив и отзивчив персонал. Храната е много добра, има всичко необходимо за една приятна почивка.
Тихо , спокойно местенце . Базата е стара , но запазена. Учтив персонал. Като минус -нямат детски столчета за хранене в ресторанта.
1. Две поредни вечери няма топла вода. На рецепция дават съвет да се изчака да се затопли, но след 15 часа чакане топла вода пак нямаше.
2. Басейнът не е от най - чистите.
3. Стаите са малки и има какво да се желае от хигиенна гледна точка.
4. Изключително бедна закуска.
5.Няма контакти - изключвате нещо, за да си заредите телефона.
6. Врата на стаята ни се отваряше само на половина.
7. Плажът е далеч.
8. В тоалетната на нашите приятели, гърнето има капак, но не и седалка.
Категорично не бих п
През юни 2019 дойдох на почивка в хотела трета година подред. Много приятна и релаксираща обстановка! За ценители на природата и търсещите релакс това място е просто рай!- дива девствена гора, песни на птици, прекрасно море и невероятна дълга и широка плажна ивица със ситен нежен пясък! Едно от малкото останали места без изобилие на бетон, строежи... просто природа, море В хотела бе чисто и уютно, обслужването - на ниво, басеина-чист, поддържан. Цената изключително изгодна за клиента.
Останахме доволни от престоя в хотела. Стаите са приятни, чисти, предоставиха ни и бебешко кошче. Местоположението е чудесно. Само информацията за вечерята не отговаря на реалността - вечерята не е на блок маса.
Само не успях да разбера каква е причината та да не може човек да се храни на вечеря от вън, а трябва да се задушава в основния ресторант в залата. Предходната година си сядахме навън и ни сервираха вечерите, като съответно си поръчвахме и аперитиви и допълнително салатки или нещо другО, а тази година НЕ МОЖЕШЕ. Незнам но това ми намирисва на "ПРОФЕСИОНАЛЕН" МЕНИДЖМЪНТ. Губите не само мен като клиент, а и кой знае колко още хора, които бяха възмутени също като нас от това положение.
Бяхме с ваучер от Грабо със закуска и вечеря.Закуската на блок маса-сравнително добре.От вечерята се отказахме,защото беше ужасна-долнопробни 2 кюфтета и 1 едно кебапче,претоплени твърди картофи,а салатата повехнали краставици.Десерт не дочакахме, защото облужването беше много бавно.Няма хладилник в стаите.А плажът не е както обясняват на 7мин.-а на 15-20 мин.Не можехме да спим от хлопащото легло и въздишките на съседите.Хигиената не е много добра-има само по една голяма кърпа и то захабена.
Не знам какви са критериите на хората написали положителните коментари по-долу, но истината е следтата:
стоите не се почистват по време на престоя;
смяна на спално бельо - забравете, а и да поискате - няма предвидени кърпи и чаршафи;
закуската е блок маса- маргарин, кренвирши, салам, най-евтиното подобие на шунка и твърдо сварени яйца;
вечерята - салата, асновно - по-добре от закуската;
басейна толкова мирише на хлор, че добре прикрива всички нечистотии в себе си.
Аз лично повече не бих посетил
Покажи още ревюта