Отзиви от клиенти за Парк хотел Арбанаси****:
Всички оферти
Хотела е топъл и с учтив персонал, общите части са чисти, храната в ресторанта вкусна и бързо приготвена. Не останахме доволни от стаята, която беше панорамно студио на което единственото хубаво нещо беше гледката. Стаята беше с адски скърцаща спалня и разпънат диван за децата с нещо твърдо и стърчащо на което се удариха 2 пъти, банята със счупени капачета на сифоните. Водата в басейна беше хладка и с хлъзгави повърхности, които не се почистваха и гостите постянно се подхлъзваха и падаха.
Хотелът ни хареса! Басейнът беше чист, храната прясна и вкусна, стаите - чисти! Доволни сме
Стаите са чисти и топли. Персоналът - любезен и приятелски настроен. Имаме няколко препоръки към ръководството - когато хотелът е пълен и офертата предлага “почивка и презареждане”, постарайте се да ги осигурите на гостите си. Нека всички съоръжения в релакс центъра са в изправност и да са включени. Камериерките да не почистват с прахосмукачка между 14-16ч (което нарушава дори собствените ви Правила за вътрешния ред). Когато изхранването е на сет меню, предложете 2-3 варианта за избор.
Уютен ,чист хотел! Много добро обслужване!
Всичко беше много хубаво с изключение на вечерята и нямаше занимателни игри. И двете вечери които имахме бяха почти еднакви. Децата не бяха възхитени, а ние точно за тях избрахме тази оферта
(с включени закуска и вечеря). Едва ли ще повторим.
Много сме доволни от отношението и обслужването в хотела! Навсякъде беше много чисто и приятно топло. Хранехме се в ресторанта на хотела, т.к. не ни се излизаше и храната бе прясно приготвяна, от качествени продукти. Нищо не ни бе отказвано и не усетихме никакво напрежение в персонала, въпреки трудните условия за работа в настоящата извънредна ситуация. Благодарим, че не правите компромис с нивото в тези трудни условия и ние гостите, можем да разчитаме на качествена услуга и добро обслужване!
Зоя 5
Останах изключително доволна,
Бих посетила отново хотела.
Чист,топли стаи,мил и услужлив персонал.
Хубава природа.
Много мил персонал, посрещнаха ни много топло! Басейнът е топъл и изчакаха децата да се наплуват и след 19:00, когато официално затваря.
Стаите са прекалено топли и няма възможност за регулиране на температурата.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)