Ако търсите ЕВТИНО това е за вас.
-Настаняване тип студентско общежитие където единият матрак е уред за мъчения, каналите често наводняват стаята и шума рано сутрин от спортната площадка срещу хотела не ви пречат да си прекарате страхотно - това е вашето място.

+Има малък котлон и хладилник. В
Elena 1
Стаята ни беше на 1 етаж, след 2 дни дъжд, в следващите 2 дни не спря да капе вътре в стаята. Решението, което ни предложи момичето, което чисти, е да подсуши и да ни даде кърпа, върху, която да капе. В стаята при влизане мирише на влага и трябва да е постоянно отворена, за да може да се диша, пробвах да пусна климатика да изсуши, не опитвайте ...
Много приятно и спокойно местенце! Препоръчвам! Догодина пак бих отишла там
Двойната стая беше добре, но тройната с две легла - едно единично и едно персон и половина беше крайно тясна за 3-ма човека. Трябваше да разпънем надуваемо легло и стана още по-тясна. Като изключим това, беше добре за парите си.
Добра локация и добро обслужване. За условията има какво да се желае, но съответстват на цената. Като цяло сме доволни.
Много ни допадна спокойната и приатна обстановка, хотелът е на 200м. от плажната ивица в права линия. Нямахме затруднения с търсенето на паркоместо и обслужването бе на ниво, със сигурност ще го посетим отново с най-голямо удоволствие.