Отзиви от клиенти за Мурите Клуб Хотел:
Всички оферти
За тази цена хотела не предлага достатъчно. Слаб Ол инклузив,почти нямаше какво да яде детето. В зоната с басейна и джакузито много миришеше на хлор. Чак пареше на очите.
Много сме доволни от персонала ,храната беше много вкусна, хотела чист топъл използвахме апартамент Орхидея за семейство с деца перфектно голямо удобство.
Vanina 3
/ +/ Персоналът беше изключително любезен и приятен - момичетата от рецепцията и едно от момичетата, което работеше в ресторанта, лоби бара и СПА рецепцията, бяха много мили и отзивчиви. Лобито на хотела беше много уютно.
/- / Никой не следи спазването на епидемиологичните мерки. Хората са без маски и ръкавици в ресторанта, въпреки че имаше оставени на вратата. Стаята беше покъртителна - изкъртена врата, потънали матраци с изскочили пружини. Хотелът беше доста мръсен.
Уникално място.
Едно място на което можете да си починете и да оставите всичко зад гърба си.
Мръсни и неподдържани стаи, студен басейн, студена и безвкусна храна. Басейнът и спа центърът са изключително малки, спрямо капацитета на хотела. Категорично не бихме повторили.
Velina 3
Приятен хотел,храната не беше на ниво и персонала е изключително не любезен.
Не препоръчвам.
Мизерни стаи - стари, захабени, прозореца не се затваря плътно, уплътнен с хартиено тиксо, водата от банята се излива в стаята, на килима, пружините на матрака стърчат и ти се забиват в душата, вратата разбита.
Басейн и джакузи- студени и малки за капацитета на хотела, парната баня- не работи.
Храната не е като за 4 звезден хотел.
Хубав хотел, любезен персонал, добра храна, студено спа!
Ужасно е най-меко казано! Дори безплатно да ви предлагат да посетите този хотел- не го правете! Студена сграда,басейн, неадекватен персонал и храна, която видомо е стара и бъде ли изядена сигурно ще се натровите! 50% от гостите си поръчваха пица, защото нормален човек не би ял тази храна! И съвет НИКОГА НЕ СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЧАС ЗА МАСАЖ В ТОЗИ ХОТЕЛ! За общото благо на хората, този хотел подлежи на много проверки, глоби и след това да бъде затворен!!!!!
Покажи още ревюта