Изработени с внимание към детайла.Много красиви.Късметчетата не смятам, че са подходходящи.Би било добре да се изпращат ден по-рано ,тъй като получих известие за пратка точно в деня,в който трябваше да бъдат подарени и бидейки вече на работното си място не успях да ги взема и подаря.
Като замисъл и изработка - симпатични. Голямото разочарование настъпи, когато получих поръчката. Късметчетата бяха опаковани само в найлоново пликче и пристигнаха наранени. Трябваше да залепвам паднали елементи на 3 от тях, а едно беше напълно неизползваемо, защото портокалчето беше счупено .
Късметчетата бяха много красиви и добре опаковани.
Супер е чашата. Много добра комуникация с изпълнителите! Благодарим!
Поръчах 13бр кашпички. Да, красиви са, НО...
Пратката се забави (поръчани на 7ми, доставени на 21ви) без да уведомят за забавянето. Пратката пристига със странна цена за доставка от 10лв и от общо 13бр, само 5 са цели, останалите 8 кашпи са с паднали звездички, някои от които даже са счупени.
Късметчетата са много красиви и подходящо направени за най-хубавия празник. Благодаря!
Попринцип избягвам да пиша отрицателно ревю към закупен ваучер, но тук е крайно належащо. Пълен резил! И двете топки са спукани. Както е видно от снимките не са уплътнени с нищо и в кашона се размотаваха пера оваляни в синия брокат, който се бе изсипал по дъното. Сами преценете дали да поръчате.
Ароматизирани, добре опаковани и бързо доставени, но доставени с един брой по-малко. Грешката от моя страна беше, че не преброих шишарките и така се оказа, че разполагам с един брой по-малко. Освен това, на снимките има много артикули поръсени с брокат, а от 12 получени, поръсени бяха само 3.
Учтиви и бързи. Представят дизайн преди печат. Но качеството не беше съвсем добро за чаша със снимка.
Красиви! Бърза изработка без забележки!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)