Много приятна изненада, по красиво отколкото на снимките, с една забележка - пръстенът е много малък бих казала направо детски.
Бижуто бе невероятно. Купих го за съпругата си и въпреки, че тя самата произвежда бижута с камъни Сваровски оспях да я впечатля. Открихме само леко цветово несъответствие на кристалите на обиците и останалите от комплекта. Разликата е само един нюанс и ако не са един до друг не може да се забележи.
Ани 5
Много нежен и стилен комплект. Заслужава си да го имаш, още повече и на тази цена. Доставката беше много бърза. Отново бих се възползвала и от други предложения.
Любителка съм на бижутата, уважавам тяхното разнообразие и опити за изработка, дори от изкуствени материали. Силно разочарована съм обаче, когато ме подвеждат за нивото и качеството на производство. За мен тези бижута не отговарят на представеното в офертата и не бих поръчала отново от същия сайт.
Комплекта е много нежен, стилен, красив. Бяхте объркали адреса, но с ден закъснение комплекта беше при мен.
Като за "перли' за 20лв. са отлични. "Сваровски" ме притесняваше да не е циганийка, но е дискретен. Надявам се, че няма да ми мрънкат.
Бижуто е прекрасно, идеален подарък. Срещанах малко проблем със получаването! (гершка на ЕКОНТ)
Много бърза и качествена поръчка.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)