Приятно за гледане, с вложено много старание, желание и любов от изпълнителите.
Завладяващи и вълнуващи, красота и феерия! "Прераждане" е любовна история в танц, а "Дали е любов" е отражение на действителността показана по оригинален начин! Новаторство на млади таланти под ръководтвото на един талантлив ръководител!
Мая 5
Превъзходен спектакъл! Наслада за всички сетива! В пресъздадените истории има за всеки по нещо! Прекрасната игра на танцьорите и изключително ефектната мултимедия превръщат спектакъла в събитие което всеки трябва да види!
Очарована съм от този спектакъл! Той предизвика у мен много размисли и усещания за днешния живот на хората, погледнах някак и в бъдещето... А изпълнението на тези талантливи танцьори....... беше великолепно!
Чудесен и креативен спектакъл!
Старателно подготвен и отразяващ нормални и истински човешки истории.
Красиво и емоционално изпълнен от всички участници !
Много хубав спектакъл! Вплетени са различни истории, които абсолютно отговарят на нашето съвремие. Отличаващ се от масовката, по-различен, по-колоритен! Препоръчвам!
Чудесно представление и изпълнение! Бъдете благословени със здраве и много любов!
Доста сме разочаровани и шокирани от този спектакъл,който беше по скоро пародия!
Тръгнахме си 30мин след началото .
Ужасен, непрофесионален спектакъл, ако въобще това може да се нарече спектакъл. Трябва да предупреждават хората, че става въпрос за аматьори. Това може да мине в някоя градска градинка като улично представление.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)