Миг е фирма специализирана в професионалното почистване и поддръжка на апартаменти, офиси, хотели, търговски обекти, ресторанти, барове, производства, корпоративно почистване и други. Компанията за чистота е създадена, за да удовлетворява всички клиенти, които имат потребност от добра хигиенна среда в дейността си или се нуждаят от перфектна чистота и дезинфекция в дома.

Миг участва в Grabo.bg от 15 Февруари 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Миг:
-51% Цялостно почистване на апартамент или офис до 70кв.м
Цялостно почистване на апартамент или офис до 70кв.м
Цена: 98лв
200лв
·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата10 · Преглеждания на офертата1668
Дата на стартиране на офертата15.02.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от общо 6 ревюта.
4.3
Отзиви от клиенти:
Не сме доволни. Не бяха изчистени напълно паяжините по стените,не бяха почистени радиаторите,а секцията, гардеробът отгоре не бяха пипнати и праха си стоеше, както и вратите отгоре,т.e. местата, които се чистят трудно и за което е наистина нужно да използваш услугите на фирма.Не препоръчвам!
Доволна съм от почистването. Препоръчвам предлаганите услуги от фирмата. Работят с желание и професионално отношение към детайлите :)
Точност и професионализъм. Доволна съм от изключително коректното поведение и работа. Горещо препоръчвам и ще се възползвам и в бъдеще.
Не се колебайте, това е фирмата!! Аз съм много доволна, препоръчвам!
Старателни, коректни точни. Доволни сме.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)