"Ние от Safari Adventure Velingrad вярваме, че мотивацията и вдъхновението са едни от най-важните фактори за успех. Подарете на вашите служители незабравимо изживяване, чрез нашите индивидуално изработени за вас оферти за тиймбилдинг и богат набор от обучения, съчетайте приятното с полезното и превърнете вашия екип в едно неразрушимо цяло.

Тиймбилдинг програмите са предназначени за създаване на нови и сплотяването на вече съществуващи колективи с помощта на комплекси от интерактивни, спортни, екстремни и творчески задачи в неформална обстановка. За да имате успех в своя бизнес е необходимо не само да подберете екип от най - добрите служители, но и да ги научите да работят в екип и да разчитат един на друг. Изграждането на истински екип е дълъг процес, който обикновено отнема години на една компания и част от този процес е да се подберат точните специалисти, за да могат те в последствие да се обединят в постигането на отделните цели, които се формират всеки един ден в работния процес. За да се постигне пълен успех при решаването на тази задача, ръководния състав на фирмите неминуемо е изправен пред непрестанния процес на опознаване на своите служители и разкриването на техните истински качества.

Доказано е, че човек най-добре разкрива себе си, когато преодолява препятствия или... "играе". Няма по добър метод за опознаване на служителите в един колектив от тиймбилдинг програмите. Приключението е странно преживяване в нестандартна среда, което освобождава и сплотява хората, позволява им да проявят творчество, инициативност, креативност, комуникация и още много скрити качества, които не биха могли да бъдат наблюдавани и оценени в обикновена работна среда. Това е и начина да откриете най-силния лидер или най - добрия изпълнител сред вашия екип, след което да го позиционирате на точното място във вашата компания.

Дали ще се катерят, ще търсят съкровища или ще се занимават с интелектуални игри, важното е участниците да се освободят от професионалната "маска" и да разкрият нови неподозирани качества в себе си.

Програмите ни са съобразени изцяло с вашите изисквания, броят на участниците, възрастовата група, съотношението мъже - жени, времевият им ресурс, нивото на физическа подготовка, мястото за провеждане, целите на обучението, дейността на фирмата и др.
Тиймбилдингът е най-доброто средство за управление на ефективността на работата в екип.

SAFARI ADVENTURE VELINGRAD участва в Grabo.bg от 07 Март 2019

Прочети още
Най-нови оферти от SAFARI ADVENTURE VELINGRAD:
Подари емоция! 4-часово офроуд приключение из Родопите "По пътя на траките"
Подари емоция! 4-часово офроуд приключение из Родопите "По пътя на траките"
Топ цена: 79лв ·Грабнати ваучери4 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата942
-46% Сафари с джип край Велинград
Сафари с джип край Велинград
Цена: 69.90лв
130лв
·Грабнати ваучери11 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата3371
Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Много зареждащо и различно преживяване! Препоръчвам да се насладите на атмосферата му! 😊
Прекрасно преживяване, всичко беше Фантастично!Препоръчвам
Прекрасно преживяване. Препоръчвам!
Уникално преживяване, организирано от прекрасни хора! Заслужава си да се посети!
Група млади ентусиасти, завършили в София и Пловдив, които с любов и жар прокламират българската история и култура! Страхотно преживяване! За препоръчване на всеки! Уникално пътешествие в света на траките. Майсторски off road!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)