Отзиви от клиенти за Мартини Турс:
Всички оферти
Благодарим за екскурзията. За нас бе удоволствие да пътуваме с вас. Искренни благодарим на Елена страхотна е ! Успехи ви желаем!
Изключително подвеждаща оферта би следвало да се каже преди още да се тръгне на път ,че няма да се пътува с кораб до Острова та нали хората затова отиват !!! Абсолютно никакъв контрол по отношение Covid 19 без нито един дезинфектант , всички кихащи и кашлящи без маски и какъвто и да било контрол .За първи път отивам на "екскурзия" през извънградски пътища и хората си плащат да видят Несебър или Бургас .За Елена екскурзовод неможа да организира 20души,губеше се време в мотане автобуса да паркира.
Беше прекрасна екскурзия с прекрасни преживявания.Благодарим Ви.
Jivka 5
Прекрасно изживяване!Възхитена съм от обслужването в фирмата,а за великолепната екскурзоводка Елена,нямам думи,страхотна е...!
Беше страхотно. Ще пътуваме отново с Мартини турс...
Пътуването мина по график и оправда очакванията
Страхотно преживяване :)
Организацията беше добра. Шофьорите внимателни. Единствено съм разочарована от автобуса с който ни превозваха. На мястото, което стоях беше много студено и много проветриво. Никакво уплътнение или проблем с втората врата на автобуса. От която шест човека усещахме през цялото време студа от там. Поизмръзнахме и на отиване и на връщане.
Покажи още ревюта