Отзиви от клиенти за Марива:
Некоректни.Предварително платена с ваучер услуга.Взех си дрехите,когато трябваше да са готови,но без да са ги почиствали.
Elena 5
Много съм доволна от услугата!
Пълен потрес. Нямат бързи поръчки, както пише в офертата ( 1 ден), и бяха отрязали всички копчета на костюма ми, понеже щели да се развалят?!?! Не препоръчвам
petia 1
Пълна пародия на химическо чистене. Ако искате дрехите ви да бъдат върнати по-мръсни, отколкото са били, и да миришат на мухъл, това е вашето ателие.
Много добро и бързо обслужване.Ще се възползвам отново :)
Страхотно студио, страхотни специалисти! А за козметичката-невероятна е! Обяснява много подробно какво прави, интересува се от състоянието на кожата (аз ползвах услугата химичен пилинг), страхотна е, ще отида пак, определено!
Никога не си носете дрехите там!!!!! Занесох ужасно скъпо кашмирено палто и цялата му подплата беше раздрана, както и от почистването бяха останали топчета... Съпиха ми палтото!!!!!! Потресена съм!!!
Ужасно обслужване - и като качество на услугата, и като отношение към клиента. Оставих няколко костюма и вратовръзки за химическо чистене, но получавайки ги установих, че НУЛА % от тях бяха ефективно почистени. Направих рекламация, след която вратовръзките бяха успешно почистени, но костюмите - не!
Покажи още ревюта