Търсите нови усещания? Писнало ви е от старите и познати, клиширани ароматизатори? Нещо в дома липсва и не сте сигурни точно какво е? По тази линия, ние от Air Spice създадохме множество, бутикови и луксозни продукти, за да може Вие да се насладите на пространството около себе си по съвсем нов начин.

Богат избор от ръчно създадени, лични аромати и ухания за всяко пространство. Човешкото обонянието е едно от най-силните сетива, толкова мощъго е то, че може да ни върне назад във времето само за секунди. С правилните аромати можете да създадете правилните асоциации на комфорт, уют и правилна атмосфера, без значение дали за дома, офиса или друго пространство. Край на безплодният блян за идеалната комбинация от ниски и високи нотки, ухание и дълготрайност, с AirSpice сте една стъпка по-близо до намиране на идеалната комбинация. Сигурни сме, че тук най-сетне ще разпознаете своят ароматен почерк, с който всеки ще знае, че сте били в стаята, дори вече да ви няма.

Мисията ни е да съчетаем естествените ухания на екзотични съставки и неподправеният чар на природата, в достъпни, лесни за ползване, органични продукти. Специалитетът на Air Spice е внимателното подбиране на аромати и ухания в елегантна опаковка за едно още по-изтънчено усещане. Дифузерите с пръчици са прекрасна алтернатива на обикновените, демоде ароматизатори с батерии. Те използват внимателно подбран асортимент от елементи, за да въдворят неповторимо усещане на комфорт и уют във всяко пространство. Ароматизиращите спрейове по нежен, но ефикасен, начин подправят състоянието на въздуха дори само с едно впръскване. Дълготрайността е наследена от устойчивата природа на естествените съставки, което ви дава нужният контрол над атмосферата. Арома топките са семпъл и същевременно невероятно усъвършенстван метод за ароматизиране на едно пространство. Те са удивително ефикасни, дълготрайни с постепенно отпускане на перфектно съчетан букет пълен с непознати и екзотични нюанси. Постигнете комфорт и прелест със специалната ни селекция от лични парфюми, специално създадени да ви акомпанират през целия ден. Внимателният баланс между ниски и високи нотки нежно стимулират обонянието без да създават усещането на прекомерност. Това е една класическа, но и иновативна подредба, идеална за ежедневие или специални случаи. Кой не обича нежната кожа и съвършената мекота на добре поддържаният епидермис? С продуктите ни за лична грижа вие получавате нужният баланс между естествена мекота и защита, със способността за възстановяване на наранени и нежни места. Хартиените ароматизатори са семпъл, бърз, но и ефикасен начин да ароматизирате едно пространство. Те са трайни, с естествен мирис без усещането на прекомерност поради лош баланс.

Предимства на нашите продукти
Нашият екип влага много внимание, любов и време в създаването на всеки артикул. Това с което се гордеем най-много е постигнатият баланс между естествени, ръчно създадени продукти, без излишно оскъпяване. Така, вече в България, за първи път има нещо ново и различно от наличното - има трайно, уникално ухание за всяко пространство или човек. Когато направите избор тук, вие не просто правите инвестиция, но и първата си крачка към един по-добре ухаещ свят.

Защо да изберете пазаруването си през AirSpice
Понеже вие не се примирявате с обикновеното, а търсите новите, непознати неща в живота. Избирате нас тъй като за вас използването на ароматизатори за стая или кола са много повече от прикритие на нежеланото, а са всъщност авантюра със сетивата, пътешествие чрез нашето изкуството. Насладете се на идеална композиция от точните нотки и ухания, без клиширани комбинации, мирис на ягода, дъвка или шоколад. Избирате нас понеже вие заслужавате повече от минималното, вие заслужавате внимание, любов и старание, вие заслужавате AirSpice

Luxury Discounts участва в Grabo.bg от 12 Април 2023

Прочети още
Най-нови оферти от Luxury Discounts:
Парфюмен дифузер с пръчици Air Spice Premium Mandarin Basil
Парфюмен дифузер с пръчици Air Spice Premium Mandarin Basil
Топ цена: 44.91лв ·Преглеждания на офертата130
Парфюмен спрей Air Spice Maldives - за дома и автомобила
Парфюмен спрей Air Spice Maldives - за дома и автомобила
Топ цена: 14.40лв ·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата438
Средна оценка за офертата от 1 ревю.
4.0
Парфюмен дифузер с пръчици Black Club на Air Spice за дома и автомобила
Парфюмен дифузер с пръчици Black Club на Air Spice за дома и автомобила
Топ цена: 22.46лв ·Преглеждания на офертата511
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Danail 5
хубав мирис и държи дълго време.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)