Ледената пързалка Black Sea Ice Arena е голям модерен спортен и тренировъчен комплекс с обща площ от 3300кв.м,покритието на пързалката е с естествен лед 60x30м, както и трибуна за зрители за 400 места.

Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Ледената пързалка работи целогодишно.

В разработката на проекта за ледената пързалка и нейното строителство непосредствено е взела участие австрийската фирма "AST", която е световно известна със своята технология за създаване на ледени пързалки.

Автоматичното управление на температурата на леда, неговата твърдост и модерно оборудване за заливане на леда, позволяват да се създаде този вид лед, който е необходим за тези видове спортове.

Black Sea Ice Arena има: четири специализирани съблекални за 100 атлети с душ и тоалетни, стаи за треньори, съдии и обслужващ персонал; конферентна зала; хореографична зала за фигуристи; гардероб за посетителите на комплекса с отделно място за обуване/смяна на кънки; лекарски кабинет; сушилня за кънки и спортно облекло; панорамно кафе-бар за посетители, в което те могат да наблюдават или да гледат спортни събития на леден терен.

Ледената пързалка ще бъде на разположение не само за спортисти, но и за тези, които искат да се занимават с фигурно пързаляне, или просто карат кънки за забавление и удоволствие. Не е задължително да носете кънки със себе си - те могат да бъдат взети под наем директно на ледената пързалка. Планирано е комплексът да разполага с магазин под наем за спортно оборудване, заточване на кънки, както и с магазин за спортни стоки и атрибути, които са необходими за ледени видове спорт.

На ледената пързалка работят опитни инструктори, при които можете да се запишете на индивидуални уроци по кънки или да се присъедините към занимаване на групата.

Ледената арена е оборудвана с професионална осветителна техника със специални ефекти, с всички необходими съоръжения за игра на хокей на лед, спортно табло, също така и със система на звуково зониране. Това позволява на арената да се провеждат не само тренировки и състезания на спортисти и отбори, но и популярни ледени шоута, дискотеки и изпълнения на музикални групи.

Ледена пързалка "Black Sea Ice A участва в Grabo.bg от 11 Септември 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Ледена пързалка "Black Sea Ice A:
-24% 1 час ползване на ледена пързалка и наем на кънки за възрастен и дете
1 час ползване на ледена пързалка и наем на кънки за възрастен и дете
Цена: 19лв
25лв
·Грабнати ваучери125 · Грабомани закупили офертата54 · Преглеждания на офертата3114
Средна оценка за офертата от общо 8 ревюта.
4.9
Отзиви от клиенти:
Много ни хареса, ще повторим задължително :)
Професионална пързалка и обслужване.Чисти и приятни съблекалня и тоалетна. Ще се върнем отново скоро!
Oще подобни места
Therma Palace***** с. Кранево, ул. "Приморска" 25
4.8
Комплекс Therma Eco Village с. Кранево, ул. Приморска 25
4.8