Помиришете съблазънта в косата си, вкусете чувствеността по кожата на партньора си, усетете качеството на елегантните стъклени флакони и вижте своята красота и великолепието от цветове, чуйте звука на свежестта!

Не мечтайте за своя живот, а изживейте мечтата си, с парфюмите на Lauretta Larix! Мечтание за чувственост и елегантност, за тонус и свежест, а също и за цветна романтика.

През 2008г. по време на финансовата криза броят на продажбите на парфюми с марки е намаляла значително. Една от причините - високата цена на производство. Цена за 50мл бутилка парфюм понякога надскача и от 100 евро на бройка. Точно в този момент концернът ДРОМ, основан през 1911г в Германия и лидер със световна сила в парфюмерията, заедно с неговите маркетолози предлагат маркетинг тактика. Беше предложено, за всички тези аромати, които са с авторски права и принадлежат на предприятието ДРОМ, да получат разрешение за производство и да се произвеждат в не-оригиналната опаковка. Използвайки една и съща опаковка и еднакъв
изискан флакон от 50мл. Така се роди Линията MAYBE Laurreta Larix Perfume.

Всички аромати са със собствени имена и за да е ясно кой парфюм към коя марка е, има таблица за съответствие, в която се посочва под кой номер и име е определеният аромат. Продукцията на
компанията - това са парфюми на известни световни марки. Използвайки парфюми от компанията, вие можете да сте сигурни в най-високото качество на продукцията, защото ги получавате от самия производител. Освен това, концентрацията на парфюм е 24%, което е с повече от парфюмите, които се продават на дребно, плюс огромното предимство на цената: 4-5 пъти по-ниска!

Lauretta Larix участва в Grabo.bg от 26 Февруари 2013

Прочети още
Други популярни оферти
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)