Nadia 5
Всичко беше перфектно. Обслужване,чистота и храна. Ще се върнем отново, независимо , че е много далеч от София.
Parvan 5
Прекрасно беше! Всички служители бяха много любезни!
Условията в стаята бяха много добри!
Много големи благодарности към г-жа Анна Колева, гл. технолог на винарската изба, която във "Винарната" ни изнесе прекрасна беседа за вината и ракиите, произвеждани там!
Хубаво място , но не е за хора които искат свободно да се забавляват ! Платихме 3 нощувки , но правилата ни дойдоха в повече ! Стаята меришеше доста неприятно, бариери които след 22:00 часът , не работят и ограничават личното време на начина ви почивка ! Не е зле в офертата да опишете всичко подробно, за да няма разочаровани като нас , тръгнахме си след 1вата нощувка!
Благодарим за вниманието и персоналното отношение!
Прекрасно място. Стаята беше чудесна, закуската в ресторант Корона вкусна на брега на морето. Персонала много мил.
Стаята беше чиста, обзаведива в стила на двореца. За съжаление при отваряне на врата на стаята ни удари задушаваща смрад на мухъл и нафталин, която се беше пропила и в матраците (2 единични прибутани един до друг на спалнята). Домакините придвидливо бяха отворили прозореца, но в леглото миришеше толкова силно, че не можахме да спим.
Отстъпката за резервация през грабо е точно 6лв., колкото е таксата за вход на автомобил, ако искате да си закарате куфарите до вилите, където ще се настаните.
Приказно местенце! Чиста, просторна, тиха и уютна стая в сърцето на ботаническата градина. Уникално място, където със сигурност бихме отседнали отново, без колебание.
Отлично обслужване и комуникация!
Прекрасно място,няколко пъти съм го посещавал. За първи път с нощувка . Приказно и вълшебно.Стаите са стилно реновирани.Препоръчвам.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)