На другата сутрин след посещението на Ксимена Л фугите по пода липсваха, сифоните бяха с променен цвят и без блясък, а батериите с избила ръжда, олющени и безобразно изглеждащи, мога да приложа снимки! Дълбоко съм разочарована и огорчена!
Имат много още да учат-офертата не кореспондира с уточнението, което направиха, когато дойдоха да почистват.
Нищо общо с професионално почистване. Бяха пратили една женичка с кофа и парцал и тя се чудеше от къде да започне. Не съм доволна , няма да повторя и не бих препоръчала фирмата на никой. Грешно дадени пари!
Половината от вратите не бяха почистени. Нанесоха непоправими щети по хромираните елемент в банята с някаква киселина. Не почистиха моно блока и тоалетната чиния. Цялата баня не беше почистена добре. Прането и тупането на мокетите беше перфектно. Служителите бяха много любезни и приветливи.
Незнам защо почистването трябваше да бъде извършвано в извънработно време т.е. след 17 ч.Никъде това не е споменато.ОСвен това, когато най-сетне пристигнаха служителите видяха обекта и казаха -ооо това има много прозорци за миене и са отказали.Какво означава много?Аз съм платил за 100 м2.
Катастрофално! Нищо общо с професионално почистване, а в случая усмивка и любезност само не помагат за крайния резултат.
Изключително съм доволен! Много добро и коректно обслужване! С удоволствие ще се възползвам пак от услгите им.
Изключително съм разочарована и недоволна от услугите на тази фирма. Беше написано, че се ползват парочистачки на Karcher, a дойдоха да ми почистят банята с кислол и стирка. Нито измиха фугите, нито измиха шкафчетата, оставиха котления камък по смесителите. Крайно непрофесионално, вземат пари само!
Очаквах чистене с парочистачка, а се оказа с рейнбоу.Но общо взето съм доволна.Момичетата бяха много бързи.
Покажи още ревюта
За 3358 дни публикувахме 171314 оферти, които се разграбиха
7 359 165 пъти, спестявайки 147 168 18342 лв на 617 225 грабомани!