Конна база Стела-само на 36км(40мин) от Пловдив!

Конна база „Стела“ е основана през 2008г. от д-р Георги Богданов Сяров , ветеринарен лекар с дългогодишен опит и традиции в конната езда и конния спорт. През 2010г синът му Богдан Сяров,студент по ветеринарна медицина разширява дейността и влага всичките си знания и най-вече огромната си любов към конете ,оформяйки днешния вид на Конна база „Стела“

Водеща причина за създаването на Конна база „Стела“ е любовта ни към конете и желанието да споделим тръпката от изкуството, наречено езда.В Конна база „Стела“ правим всичко възможно, за да гарантираме пълно внимание и качествени услуги за нашите клиенти. Също така се стремим да се отличаваме от конкурентите си в сферата на конния туризъм и обучението за начинаещи, като предлагаме услугите на КВАЛИФИЦИРАН инструктор по време на всички маршрути и походи.Базата е член на БАКТ (Българска Асоциация за Конен Туризъм). БФКС (Българска Федерация по Конен Спорт)

Наша гордост и политика на базата е използването на една отлична селекция коне от породите: Тракенен, Арабска шагия, Чистокръвна Английска, Източнобългарска. Конете са с височина при холката между 155см и 165см и са селектирани така, че да задоволяват желанията на всички категории ездачи – напълно начинаещи и хора с опит. Нашите коне са дружелюбни, без лоши навици, не се страхуват от моторни превозни средства и са спокойни в населени места. Базата работи с професионална английска амуниция. В Конна база „Стела“ осигуряваме пълна екипировка за езда – протектори, каски, гамаши, както и застраховка на всички наши клиенти.

Предлагаме обучение от квалифициран инструктор, почасова езда, еднодневни и многодневни походи до исторически и културни забелижителности, езда в манеж, планинска езда.

Едно от преимуществата на Конна база „Стела“ пред останалите бази в България, работещи в сферата на конния туризъм, е нейното уникално местоположение. Именно то дава възможност за организирането на различни по продължителност конни походи до дестинации, представляващи културни и природни забележителности. Едни от тях са

Чудните мостове, защитена местност Широки ливади,Лилковско плато,резерват Тъмраж, село Косово (мястото, където е сниман най-великият български филм "Козият рог"),село Гела и село Широка Лъка-две емблематични за България места с многовековна история,село Орехово и др.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!
Прочети още
Най-нови оферти от Конна база Стела:
-50% Забавление в Родопите, край Пловдив! 2 часа разходка с кон за начинаещи или напреднали, с квалифициран инструктор
Забавление в Родопите, край Пловдив! 2 часа разходка с кон за начинаещи или напреднали, с квалифициран инструктор
Цена: 29.90лв
60лв
·Грабнати ваучери346 · Грабомани закупили офертата161 · Преглеждания на офертата9978
Дата на стартиране на офертата08.06.2020г · Офертата се е промотирала 162 дни162 · Средна оценка за офертата от общо 44 ревюта.
5.0
-50% Забавление в Родопите, край Пловдив! 2 часа разходка с кон за начинаещи или напреднали, с квалифициран инструктор
Забавление в Родопите, край Пловдив! 2 часа разходка с кон за начинаещи или напреднали, с квалифициран инструктор
Цена: 29.90лв
60лв
·Грабнати ваучери69 · Грабомани закупили офертата26 · Преглеждания на офертата2628
Дата на стартиране на офертата08.05.2020г · Офертата се е промотирала 23 дни23 · Средна оценка за офертата от общо 13 ревюта.
5.0
-50% 2 часа разходка с кон за начинаещи, с квалифициран инструктор - в Родопите
2 часа разходка с кон за начинаещи, с квалифициран инструктор - в Родопите
Цена: 19.90лв
40лв
·Грабнати ваучери3 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата3716
Дата на стартиране на офертата08.01.2018г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Едно незабравимо преживяване
Всичко беше чудесно! Инструкторите са много внимателни и обесняват отлично, а конете много спокойни и добре обучени! Преживяването беше отлично! Ще повторим със сигурност отново! Поздрави!
Едно невероятно изживяване. Всеки трябва да е пробвал и да се е докоснал до уникалните животинки. Хората са готини и мили. Не се колебайте, а резервирате. Аз си ходя от години там и отново ще се върна. ❤️🐎🐴
Чудесни коне. Уникално изживяяване
Богдан беше много учтив и подробен в инструктажа. Прекарахме си страхотно и наистина е подходящо за начинаещи! С удоволствие ще посетим отново.
Всички оценки (171)
Oще подобни места
Ветеринарна клиника "Св. Георги" ул. Захари Стоянов 62
5.0