Отзиви от клиенти за Комплекс Замъка***:
Всички оферти
Прекрасно място за почивка - тихо, спокойно и с добро обслужване.
Хотелът е хубав, чист, апартаментите са големи и чудесно обзаведени. Храната беше добра, а обслужването много добро. Изключително учтив и дружелюбен персонал. Много сме доволни от престоя.
Посетихме хотела през лятото - изключително доволни сме от обслужването, по-усмихнати администратори и сервитьори надали сме срещали, храната беше разнообразна и вкусна! Студиото ни беше много удобно за двама човека с куче.
Не препоръчваме обаче Пампорово през летния сезон, когато няма снежна покривка да покрива парчетата бетон и мазилки, разпръснати по Студенец. Празните хотели, които са повече от боровете, приличат на призрачен град от някой поствоенен филм, застроено е почти до Снежанка...
Приказка! Всичко беше прекрасно, обслужване,чистота, храна! Пак ще дойдем. Благодаря ви!
Хотела е прекрасен, чист и удобен апартамент с изглед към боровата гора.Много лубезен персонал на рецепцията. Стилен ресторант с вкусна храна и културно обслужване.Горещо препоръчвам комплекса .Лифта, ски пистите и кулата Сежанка са в непосредствена близостИ не на последно място бяхме с малко куче и условията са много подходящи.
Чисто,приятно с хубава храна и любезен персонал
Рая 5
Останахме изключително доволни от престоя си, мил и отзивчив персонал в хотела, както и в ресторанта и много вкусна храна.
Покажи още ревюта