Отзиви от клиенти за Комплекс Тракиец - Житница:
Много приятно място за почивка. Досегът с конете е съществен фактор за доброто настроение и изживяване на гостите. Вкусна храна в ресторанта към хотела.
Страхотно местенци, страхотно обслужване. Пак ще отидем!
Прекрастно място,Отличен хотел и храна,Конете са прекрастни,заредиха ни с невероятни емоции,Благодарности на целия персонал,Ще се върнем отново,
Отлични условия и обслужване!
Качествена и вкусна храна в ресторанта.
'Спа-то' също е много добро.
Препоръчвам!
Прекрасно място със страхотно обслужване, възпитан персонал и приятна атмосфера! Спокойно и хармонично място, на което с удоволствие бих се върнала отново. Благодарни сме за топлото посрещане!
Отлично обслужване. Прекрасен персонал.
Ако имаше 6 звезди, и 6 щях да дам! Приказно място!Стилно и уютно, създадено с размах и свободен дух, и с внимание за всеки детайл!Перфектно обслужване, брилянтна чистота и великолепна кухня!Фантастични коне!Едно чувство ненатрапчиво и нежно се усеща във въздуха и във всеки сантиметър от това място - и то е Любов!Към живота,хората и конете!Почувствахме се и като у дома, и като скъпи гости, дори 3-годишният ни син не спира да говори за супичката, пърленката и кончетата:)Отново ще дойдем с радост!
Страхотно място - поддържано, чисто, стаите са в отлично състояние, перкрасна градина. СПА центърът беше също много добър и чист - минус е само това, че работи до 20:00 часа. Отлично обслужане от страна на персонала - особено на момичетата в ресторанта! Храната е много вкусна, опитахме различни ястия като стекове, риби и доста други и бяха на добро ниво! Закуската също е добра! Кончетата са уникални! Голя плюс е, че домашните любимци са позволени! Със сигурност ще посетим отново! Благодарим ви!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)