Драги Грабо,моля Ви предлагайте само добри или лоши туристически продукти,но не и такива ПАРОДИИ!
Отвратена съм,тотално.....Мазилката по терасите пада,лози се стелят по пода,доплащаш си басейна,който уж е на разположение на комплекса,пълно е с неканени гости-посетители на басейна,които скачат покрай децата ни.Кухнята вкусна до някъде,персонала под всякаква критика.
Дадоха ни стая, в която банята се ползвала от персонала, да я бяха почистили малко. Трябваше да си плащаме шезлонга, а последния ден ни накараха да си платим и басейна, в който влязох веднъж за 2 мин. и който можехме да ползваме до 11.30 ч. На обяд чакахме поръчката си един час и 15 мин.
sabina 4
Собственичката беше много любезна и заради нас втората вечер нямчаши чалга оркестър. Персонала е малко бавен, но храната беше вкусна.
Anna 1
Ако Манчев отиде там - ще се откаже от професията си! Ако фирма за почистване отиде там - ще се получи недостиг на хигиенните препарати!Дори и Пайнер ще са бледо подобие на дивата чалга, която се носи из околията от т.нар. Комплекс Панорама Кайлъка. За съжаление .............
Emi 2
Екскурзия няма. Хотелската част е добра. Стаите са широки, хладилник, климатик, кабелна, голяма тераса, панорама. Персоналът е любезен и отзивчив. Ресторант: бавно, но качеството е добро. Басейна: изсипва се цялото село. Къпят се с дрехи или по бельо. 100 децибела чалга. Българска реч не се чува.
Базата беше прилична, но определено имаше какво още да се желае. Също така екскурзията, която е спомената във ваучера, така и не се състоя.
tedi 3
Имаше някой неща, които не ми харесаха. Хотелската част беше много добра, но ресторанта не чак толкова. Обслужването беше доста бавно, нямаше ги доста неща от менюто, но пък тези , които ги имаше бяха вкусни. За съжаление не получихме обещана ни разходка до крепостта Овеч, незнайно защо!
Тихо, уютно, свежо... Пълен релакс и възможност за туризъм, риболов, семейни и приятелски купони и тържества, без да се пречи на почеващите.