Отзиви от клиенти за Комплекс Острова:
Всички оферти
Изключително грубо посрещане от домакина на ресторанта. По-лошо отношение не съм срещал на публично място. Включително и нападки на лична основа без абсолютно никаква провокация. Повече няма да посетя с или без ваучер. Давам 2 звезди, защото остатъкът от персонала беше любезен, а храната беше вкусна.
СТРАХОТНО МЯСТО,МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ
Персоналът е любезен. За съжаление не бях уведомена по телефона, че не мога да платя остатъка с карта, след като имам закупен ваучер. Много неприятна ситуация, особено след като пристигаш късно, хотелът не разполага с банкомат, а ти не си предвидил допълнително пари в брой. Имайки предвид локацията, би следвало да приемат всякакви разплащания. Стаите са малки, но са ок. Банята не беше ок. В 7ч. в събота ни събуди ужасния шум на косачката за трева. Не препоръчвам!!!
Обслужването беше отчайващо. Объркаха ни платото, предложиха ни от друг ваучер, дойде много бързо, явно защото беше предварително приготвено, но за всичко друго трябваше много да се чака. При полупразен ресторант сервитьорките много умело симулираха заетост и като че ли умишлено избягваха нашата маса.
Ще посетя отново, но след време.
Направих резервация за 2 души безпроблем, но когато поръчахме 2 малки бири с идеята да поръчаме по късно още, за да са студени, сервитьорката ни каза, че нямаме право да останем повече от 1 час,защото сметката ни е под 10 лв. Имаше заети още 2 маси. Чакахме 1 час за поръчката. Когато поискахме сметката, тя без дори да дойде до масата ни, се обърна и в гръб трябваше да й кажем,че ще платим с карта. Тя не ни е чула и когато ни донесе сметката каза, че не може и че всеки имал 9 лв в себе си и ако
Много бавно обслужване. Чакахме 2 часа да ни сервират. Без ваучер е също адски бавно.
Не знам защо пускат ваучери? Всичко е добре докъто не кажеш, че си с ваучер.
От там нататък отношението коренно се променя и те третират, като хора втора ръка. Обслужването става на най-ниско ниво. Овслужват всички други, но не и вас.
Много приятен и уютен хотел и любезен персонал.
Чудесно място. Ужасно и бавно обслужване!
Покажи още ревюта
За 3329 дни публикувахме 168652 оферти, които се разграбиха
7 293 096 пъти, спестявайки 146 277 73983 лв на 613 338 грабомани!