Не препоръчвам!!! Ниска хигиена,нискокачествена,безвкусна и недостатъчна храна, неквалифициран персонал. Много може да се каже,но все ще е лошо. Дори по Нова даваха репортаж за лошите условия.
Всичко,което има да се каже е написано. Не се лъжете да отсядате там. Хората идваха и когато видеха какво е си взимаха парите и си отиваха
Настаниха в стая,не в студио! Мизерия,мръсно спално бельо! Храната е еднообразна и най-евтината на пазара-имитиращи продукти.Управител така и не се появи.Отговорник ресторант-Мартин,слага лед в напитките с ръце!Силна музика нямаше, децата си имат режим и слушат.Персонала говори трудно български!!!
УЖАС!!! - само това бих могла да кажа и за съжаление не мога да дам отрицателна оценка.
.
Не съм никакъв фен на Murite Beach! Стаята, в която ни настаниха беше под всякаква критика, бяха ни оставили бележка сами да си сменим чаршафите! НЕ препоръчвам да прекарате почивката си там! И наистина в 8:00 и 16:00 ч. се пуска силна музика до около 22:30!!! Просто не става!
Преди ден ни свърши почивката. Лагеруващи деца които се държат прилично със строг график за почивки. От 8:00 и 16:00 се пуска силна музика на басейна за физ зарядка. Храна - не-добра. Закуската беше най-добра. Вечеря и обяд не-добри. За 3 нощувки пилешкото месо беше все едно и също - месо в тава.
посетихме комплекса преди месец
в описанието - офертата всичко е НАПУДРЕНО няма нищо общо с действителността започвам с категорията: сега е сменена на 1 звезда но когато поръчвах ваучера имаше снимка на 4 звезден хотел комплекс при настаняването веднага ни обясниха че това е лагер ... НЕДОБРОСЪВЕСТ
Добро място да почивка и качване на няколко килограма със страхотната храна от хотела :)
За 3331 дни публикувахме 168822 оферти, които се разграбиха
7 296 765 пъти, спестявайки 146 322 84724 лв на 613 507 грабомани!