Невероятно съм недоволна от услугата - отвратително отношение и зле почистена кола. Повече не бих повторила и не бих препоръчала!!
Не бих посетила повече! Оставих колата за два часа, а почистването отвътре е било отгоре, отгоре... само са изпрали постелките - под тях си беше кочина,,, таблото прашно, а багажника не беше отварян даже, познах си го по изсъхналото листо, което си стоеше там. Дори и на половин цена не си заслужава.
Отидох по обяд и ми казаха да изчакам 3-4 часа.Питах дали мога да запазя час за по-късно същия ден,защото не съм от Варна.Не можело.Онзи ден,пак отидох в 17.30,но били приключвали!Били до 19.00,а тук пише до 20.00!!!
Като не могат да обработват колите,да не пускат ваучери.НИКОГА НЯМА ДА ОТИДА ПАК.
Според мен почистването беше на ниво компромис, който може да се извини със "за толкова пари - толкова". Ако предпочета да дам 'пълната сума', то едва ли ще е на това място.
Vesela 5
Много съм доволна! Момчетата се справиха чудесно! Колата блести!
Katia 4
Не бяха извършени всичките услуги включени във ваучера.
Предполагам поради текучеството на персонал, или по някаква друга причина, качеството, което беше преди време, сега го няма много. Помолих вместо багажника да ми изчистят отвътре предното стъкло, стана добре, но за сметка на това таблото ми си остана прашно, както и всички друго около таблото
Перфектно обслужване и изключително внимание към изискванията на клиентите.
Качеството на миене значително падна на тази мивка...
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)