"Кеймбридж център е създаден през далечната и бурна 1999 година. В Кеймбридж център работят и се учат специални хора със специално отношение към обучението с доказани във времето качества!

Кеймбридж център е сертифициран учебен център за професионално, езиково и компютърно обучение. Кеймбридж център е член на Асоциация "Обединена обучителна кауза България" - организация за сертифициране на стандартите и качеството при езиковото, инженерно-компютърното и професионално обучение, гарант за ефективността на обучението пред частни, държавни работодатели, институции и съсловни организации в страната и чужбина!

Вече 18 години ние предлагаме на нашите студенти, обучения с висока ефективност, доказани резултати и гарантирано постигнат успех!

Екипът ни в нашата Language Acadamy е съставен от висококвалифицирани преподаватели - лингвисти, филолози, методисти с богат опит в чуждоезиковото обучение.IT специалисти ангажирани с обученията в нашата IT Academy са дипломирани инженери, дизайнери и икономисти с опит стаж и новаторско мислене.

Професионалните направления и професии в сектор Professional College могат да дадат на всеки един завършил курсист отличен старт в кариерата и развитието му като специалист. С нашите сертификати вратите на всички браншови и съсловни професионални организации са широко отворени. Специалистите, които подготвяме са предпочитани престижни кадри във всички частни и държавни организации. Затова наш приоритет остават и са съвременните методики на преподаване и ефективната, практическа насоченост при крайния резултат в обученията!

Цели 18 години, екипът ни - oпитни професионалисти, работим със специално отношение, към вашите нужди и потребности, помагаме за развитието на всеки студент с внимание, търпение и такт. 18 години обученията в нашите,LANGUAGE ACADEMY", "IT ACADEMY" и "PROFESSIONAL COLLEGE ", сертификатна подготовка по FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, DSH, Test DaF, DELE, DELF и DALF, са актуални и ненадминати по своята ефективност, защото влагаме в тях рефлектирано есенцията на практическите ни умения на нашия опит!

В група, в полу-индивидуален или в индивидуален план, каквото и обучение да изберете от вариантите при нас, НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ, че ще бъдете подготвени за предизвикателствата в желания от вас сектор на развитие!

Всеки, който цени времето си и държи да получи качествено обучение може да ни потърси, адресът и мястото вече 18 години са известни - Кеймбридж център!"

Кеймбридж център участва в Grabo.bg от 28 Ноември 2017

Прочети още
Най-нови оферти от Кеймбридж център:
-53% Курс по английски или немски език - ниво А1 или А2
Курс по английски или немски език - ниво А1 или А2
Цена: 139лв
295лв
·Грабнати ваучери4 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата2104
Дата на стартиране на офертата21.12.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
5.0
-53% Курс по английски или немски език - ниво А1 или А2
Курс по английски или немски език - ниво А1 или А2
Цена: 139лв
295лв
·Грабнати ваучери6 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата1531
Дата на стартиране на офертата28.11.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
1.0
Отзиви от клиенти:
Отлично отношение, страхотен учител г-жа Рабаджийска
Много зле!!!От ксерокопието на учебника много неща не се различаваха, а от малкия лаптоп не се чуваше! :) Не е проблем, че почивките са от времето за часовете, то няма как да издържиш иначе, но няма ефективност от преподаването!Загубено време!Съжалявам, че се записах, хем бях прочела лошите отзиви!
Други популярни оферти
Автошкола Паунов -42%
Цена:
35000лв
600лв стойност
42% отстъпка
Шофьорски курс за категория B или C
Автошкола Паунов·гр. Пловдив
9 грабнати
Автошкола Ауто Експрес
Топ цена:
49000лв
Автоинструктор Богдан Котев
Топ цена:
46000лв
Учебна академия ABC -67%
Цена:
4990лв
150лв стойност
67% отстъпка