Тихо и спокойно местенце сред природата. Отлично обслужване, гостоприемни домакини. Препоръчвам!
Прекрасно място, страхотни домакини. Препоръчвам горещо на всички, които искат да си починат в уютна обстановка. А разходката из каньона на река Вит, с водача, беше нещо уникално. Рядко съм срещал , толкова дружелюбно настроен човек, който е извор на всякаква информация за региона и за живота въобще
Страхотна семейна ваканция. Посрещнаха ни най-страхотните домакини, които сме срещали до сега. Цялото ни семейство (вкл. и домашния ни любимец) се чувстваше като у дома си. Нямахме никакви притеснения за нищо. Останахме с приятни спомени и нови приятели. Скоро пак сме там.
Страшно лъчезарни хора. Много уютно, приятно и спокойно! Бихме повторили отново!Горещо препоръчваме!!!
Ани 5
много приятно местенце, домакините също, правят вкусна закуска :)
Сърдечни благодарности на домакините, млади и сърцати хора! Прекарахме чудесно! Чисто, поддържано, спокойно! Наоколо има много места за посещения, ние лично ходихме по екопътеката и до пещерата с Божиите очи. Просто нямахме време за всички " екстри" :). Желаем на всички бъдещи гости повече време!!:)
Много сме доволни от обслужването и от условията. Благодарим Ви, супер сте.
Много сме доволни от престоя си!Домакините са чудесно семейство-гостоприемни,усмихнати и ни посрещнаха като приятели.Стаята е хубава,с огромна спалня,идеална за семейство с бебе.Закуските са домашно приготвени и много вкусни.Дворът е много зелен и идеален за деца.Къщата е на тихо място.Благодарим ви
Страхотно преживяване, много гостоприемни и любезни домакини!!! Много уютна и приятна атмосфера!!! Чудесно място за почивка, отдих и разходка!!
Покажи още ревюта