Разочарована съм от къщата за гости " Трите сестри " , никога не бихме повторили
Не съм доволна от къщата за гости. Няма да посетя това място отново. В стаята, в която бяхме настанени нямаше елементарни неща като сапун, тоалетна хартия или кърпа за ръце. Контактите на стената не бяха закрепени добре. А комарите бяха кошмарни.
НИЩО общо с реалността.
1. Място за паркиране - ако намериш наблизо, но НЕ пред съседите!2. Липса на елементарни тоалетни принадлежности - тоалетна хартия, кърпи в банята... 3. Баня и тоалетна - няма налягане нито казанчето нито душа. Бойлера е облепен с тиксо, душ слушалката е разбита.Секцията в стаята е облепена с изолирбанд...
Мръсно, мн тясно, няма елементарни удобства като тоалетна хартия, налягане на водата, кърпи, щипки. Градината беше заключена, паркинг няма
Не бих си закупила ваучер повече от тази къща за гости и не ви съветвам да го правите. Нищо общо със снимките. Категорично подвеждаща информация.
нищо общо с реалността!!!ЗАДНАТА ГРАДИНА МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРЕДОСТАВИ НА ДЕЦАТА ДА ИГРАЯТ,А НЕ ДА СЕ ЧУДЯ КАК ДА ГИ ДЪРЖА НА ЕДНО МЯСТО.НЯМАМ ЛОШИ ЧУВСТВА КЪМ НИКОГО,НО ИМА КАКВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ.НИКОЙ НЕ Е СЪВЪРШЕН!
Старо , много старо обзавеждане . Няма климатик , тоалетна хартия и крушки по стаите.Наличието на комари превръща престоя в Ад !! .
Доста старичко обзавеждане-мебели и техника, но пък има приятна , много зелена и сенчеста малка градина
За 3243 дни публикувахме 161142 оферти, които се разграбиха
7 082 207 пъти, спестявайки 143 607 29777 лв на 598 347 грабомани!