Къщата бе страхотна с общо 6 двойни стаи и 2 апартамента, човек си почива качествено. Ресторантът е прекрасен, готвят вкусно, въпреки че порцията бяха малки. Стаите са изпипани откъм интериор до най-малкия детайл. Препоръчвам.
Прекрасно място за почивка, при умерен лукс, но изградено с вкус и желание. Дегустацията на истински вина (от грозде :) ) беше направена професионално със съответните обяснения от сервитьора.
Изключително сме доволни.
Красива и направена с вкус къща. Виното им също беше много хубаво. Спокойствие и чистота! Храната им също беше хубава с тази разлика, че закуските можеха да бъдат с една идея по-богати. Бихме отишли отново там!
Всичко беше на супер ниво, препоръчвам на всички.
Прекрасна хотелска част! Всичко е ново и изпипано в детайлите! Вината - прекрасни за нашия вкус! Единствено, достъпът е малко труден(1 км по черен път), но вярвам, че скоро и това ще бъде оправено! Също, за наше съжаление, преспиването ни бе в неделя и ресторанта и целия състав работеше до 17 часа!Добре, че си имахме НП(неприкосновен запас), та оцеляхме откъм яденето. Предполагам, когато се раззелени(напролет) и гледката ще се добави към газировката на сетивата :-)
Stanko 5
СТИЛ,СТИЛ И ПАК И ПАК И ПАК-НАВСЯКЪДЕ И ВЪВ ВСИЧКО!! РЕСПЕКТ!
Къщата за гости е високо качество- луксозно, топло. Персоналът е внимателен.
Дегустацията е страхотна. Опитахме 3 вида вина -розе и две червени, страхотни, както и мезетата.Цените са прилични , особено на 3 литровите картонени опаковки - Трагата, спокойно можеш да си купиш за в къщи. Бихме повторили, особено през лятото.
Много хубаво място , заслужава си да се посети , и да се опита тяхното вино!
Прекрасно място, любезен и отзивчив персонал!
Покажи още ревюта