Занемарен силно казано хотел.Доста мръсен.
Приятно местенце,персонала е любезен.Доволни сме от престоя си.Само забележката ми е,че нямаше достатъчно контакти,но се справихме :)
1.Като място -добре, но макар да имаше асансьор той вечно не работеше. от пет дена да е работил три четири пъти.
2.Когато нямаше асансьор и се ходеше по стълбите, макар да имаше осветление на фото клетка, осветлението по стълбите не работеше.Само последната вечер беше пуснато-явно дойдоха повече излъга ли се туристи като мен.
3. Взеха ми пари за второто дете без да му осигурят легло./макар, че във ваучера пишеше, че се плаща на 50 процента при осигуряване на легло.
Преди седмица посетихте хотела и останахме разочаровани.По време на три дневният ни престой стаята не бе почи9вваввовннввмччбббббббвшщввввчстена нито един път,единият ден беше почистено кошчето в банята и поставена ролка тоалетна хартия,кабелната телевизия хващаше само чешки и полски канали,наличие на WI-FI липсмомомжем,в трите ъгъла на стаята съжителствахме с паяци, терасата не бе почиствана сигорно от поне две седмици .Моля ГРАБО да прави периодични проверки за приятно прекарване на туристите.
За цената на нощувка всичко беше страхотно.

Това, което са написали, че стаите не се чистят не е вярно, поне когато ние бяхме. Камериерката идваше всеки ден, но ние спяхме до късно и стаята нямаше как да бъде почистена.

Огромният минус е това, че баните са с прозрачни прозорци и всички околни кооперации те виждат, затова заелепихме найлон на прозорците :)

Филтрите на климатика не бях чистени няколко сезона и сами ги почистихме.

Имаше малко контакти в стаята.
Къщата за гости е с доста старо обзавеждане персонала е не квалифициран, не се чисти редовно и няма удобства както са посочили, телевизор няма канали, няма интернет, има само климатик и то не чистен от години. Стаите са широки но всичко се чува от съседните стай. Някога като нов може и да е бил хубав сега вече не е не се поддържа и е западнало. Не препоръчвам и не бих посетил отново.
П.п. И дори не са си отбелязали ваучерите като използвани след престоя ни там.
Приятен хотел с прилични стаи, НО това което е посочено като налични удобства се разминава до някъде с реалността. Телевизор има, даже е плазма , но има една програма и тя е музикална. Допълнителни контакти липсват освен тези, в които са включени хладилник, телевизор, ел. кана и климатик. Недай боже да ти падне батерията, ще трябва да избираш от кое удобство да се лишиш. Не препоръчвам и не бих го посетила отново.
Ужасен хотел! С много тънки стен, разговорите на хората се чуват. Няма телевизия и интернет!!!
Не препоръчвам. Ето защо:

1. Сънят е мираж. Хотелът е с тънки стени и при ползване на течаща вода в съседна стая, се чува като пробиване с бормашина. Бяга се по стълбите. По всяко време на денонощието се чуваха шумове като срутване и падане на неща в хотела.

2. Обзавеждането и обстановката не отговарят на тези от снимките. Всичко е старо. Молихме чистачката да ни изчисти допълнително.

3. Терасата не побира дори един стол, нямаше и къде да си простираме дрехите.
Останахме приятно изненадани от престоя си в "Приморски дюни". Тъй като се води къща за гости очаквахме доста компромиси, но се оказа точно обратното. Стаята ни беше чиста и доста просторна. Очаквахме банята да е с бойлер, но се оказа с централно отопление на водата и не се налагаше да изчакваме водата да се затопли след всяко къпане. Така можехме бързо да излезем навън след плажа. В стаята имаше климатик, мини-хладилник и телевизор. Изглежда не се нарича хотел заради липсата на ресторант.
Покажи още ревюта
За 3272 дни публикувахме 163730 оферти, които се разграбиха
7 169 291 пъти, спестявайки 144 630 82169 лв на 604 777 грабомани!