Не се лъжете ще останете разочаровани няма нищо вярно от това което рекламират хотел на първия етаж от жилищен блок
Почивката беше страхотна!Надявам се пак да посетим хотела. Много вкусна храна, учтив персонал и чисти стай и басейн.
Страхтно място! Слънчеви хора,които се стараеха всячески да ни угодят! Перфектното място където да отпочинеш със семейството. Определено ще се върнем отново там!!!
Магично място, чисти стаи, разполагащи с всички удобства. Вкусна храна, очтив и любезен персонал. Басейна е с чиста вода. Прекрасен бе престоя ни, ще посетим отново със сигурност!
Басейна е голям, навсякъде цветя, стаите са добри, храната вкусна. Но ни липсваха внимание и усмивки от персонала. И селото е доста запуснато, пътят също е неприятен.
Малките още питат за леля Сашка,сока от ябалки ииииииииииии Дълбокия Басейн:)
Много красиво и добре подредено. Липсва организация като цяло. Сина на управителката не е за тази работа (неприветлив и неотзивчив). Иначе въпреки лошото време си изкарахме добре!
Идеално място за почивка,къщата е супер,селцето тихо и приятно,а храната вкусна(като изключим закуската-кроасани 22 карата)Щом предлагате сачове-гответе в тях,а не просто да сервирате(или поне го затоплете).Също така не ми хареса това че няма обедно меню никъде в селото-гответе поне по една супа за децата.Обслужването в ресторанта за съжаление не е толкова на ниво - на сервитьорката трябва да и се вадят думите с ченгел и да я търсиш за да поръчаш.Също така липсата на хладилник е недопустима.
Прекрасно място, хубава кухня. Останахме много доволни. С удоволствие отново бихме го посетили.
Прекарахме страхотно и всичко беше много хубаво.Със сигурност ще повторим!
За 3208 дни публикувахме 157792 оферти, които се разграбиха
6 984 131 пъти, спестявайки 142 510 48571 лв на 591 889 грабомани!