Отзиви от клиенти за Къща за гости Хаджиеви:
Polina 5
Стопаните бяха невероятно любезни и дружелюбни, мястото е красиво и спокойно. Препоръчвам на всеки, който иска да почива на спокойствие, тишина и сред красива природа.
Всичко беше отлично особено клина с картофи
Останахме очаровани и възхитени от домакините, стаите бяха много чисти, всичко беше перфектно! Задължително ще посетим отново! Приеха ни с нашия домашен любимец и нямаше как да не се чувстваме добре на това райско местенце! Препоръчвам на всички, които държат на доброто отношения и домашния уют! Уникално място!
Невероятно красиво място с изключително симпатични, мили и гостоприемни хора! Хазяйката прави много вкусни мекички, пържени картофки и другите родопски вкусотийки.
Ана 5
Всичко беше прекрасно! Храната, която приготвя домакинята е уникално вкусна. Хората са мили и отзивчиви, природата невероятно красива. С удоволствие бих посетила отново за релакс, зареджане или походи в планината.
Прекрасно място с прекрасни домакини! Гостоприемството и уютът се съчетават с възхитителни гледки и незабравими усещания!
Прекрасно и спокойно местенце! Домакините са изключително мили и любезни. Стараят се да угодят на всяка наша прищявка. Страхотна гледка към красивата планина.
Изключително приятно и красиво местенце. Чудесни хазяй. Невероятна кухня. Препоръчвам с две ръце за всички, които обичат уединението и истинската почивка.
Покажи още ревюта