Прекрасно място!!! Тихо, спокойно и мноооого добре стопанисвано. Хигиена-перфектна. Идеално е за семейства с деца. Баейнът е чист и топъл (къпахме се още в началото на май в него). Персоналът-приветлив и отзивчив.
Страхотна обстановка, прекрасно обслужване. Чисто и уютно. Ще се върнем отново задължително :)
Условията-супер,най-вече-топло и много чисто и уютно.Посрещане и обслужване от персонала-отлично-сърдечни и усмихнати млади хора.И най-вече -кухнята-много чисто и вкусно приготвено всичко.Препоръчвам за спокойствие и релакс!
Много сме доволни ,всичко в тази къща е на ниво,престоя беше чуден
Stanka 5
Много сме доволни от обслужването и самата обстановка. Мястото беше страхотно както за нас, така и за луди игри на децата. Красота и спокойствие:)
Страхотно място за отдих и релакс, чисто е, приятно, храната е вкусна, персонала е много любезен и вежлив.
Супер е!
Останахме много доволни от добре поддържаната база.Чисто и приветливо в самата къща и ресторанта,но в развлекателното помещение с игрите беше доста занемарено. Храната беше вкусна и може да се каже на нормални цени.
Забележката ни е към ЧАСТ от персонала,който не беше особено любезен и вежлив!
Изключително очаровани останахме от това страхотно местенце. Стаите са чисти, свежи, хигиената е на много високо ниво, храната е вкусна, персонала е любезен, мил и забавен.
Чудесно място, препоръчвам горещо!
Чудесно място за отдих! Останахме доволни от обслужването, храната е много вкусна, стаите са чисти и просторни. Бихме посетили мястото отново!
Покажи още ревюта