Пламен Фен от година
Tianka Фен от година
Теодор Фен от 6 месеца
Делчо 5Фен от година
Бойчо Фен от 11 месеца
Диана Фен от 11 месеца
Veselina Фен от 10 месеца
АЙГЮЛ Фен от 10 месеца
Ели Фен от 9 месеца
Янислав 5(💪)Фен от 3 месеца
светлана Фен от година
Hristina Фен от 10 месеца